Kılıçdaroğlu İstanbul'a döndü

İBB Başkanı İmamoğlu'na mahkemenin hapis cezası vermesinin ardından Almanya'da olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, özel bir uçakla İstanbul'a dönme kararı almıştı. Kılıçdaroğlu, İstanbul'a döndü. Kılıçdaroğlu'u İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş karşıladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı ve siyasi yasak kararı verildi. Kararın ardından sabah 08.35’te tarifeli uçakla Almanya’nın başkenti Berlin’e giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’a döndü. Atatürk Havalimanı’na gelen Kılıçdaroğlu’nu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş karşıladı. Kılıçdaroğlu'nun parti yöneticileriyle birlikte Saraçhane'ye geçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN