Mardin, Elazığ, Diyarbakır ve Bingöl'de yaşayanlar dikkat! İstilacı yaratık uyandı, tüm evlere girmeye başladı: Tam 2 metre...

Mardin, Elazığ, Diyarbakır ve Bingöl'de yaşayanlar dikkat! İstilacı yaratık uyandı, tüm evlere girmeye başladı: Tam 2 metre...

Türkiye genelinde başlayan sıcak hava dalgası Doğu Anadolu'da etkisini iyice arttırmış durumda. Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılanların erkenden kış uykusundan uyanmasının olasılığı arttı. Gelen bilgiler sonrası gözler o illerimize çevrildi. Mardin, Elazığ, Diyarbakır ve Bingöl'de yaşayanlar dikkat! İstilacı yaratık uyandı, tüm evlere girmeye başladı. Tek ısırığı ile anında felç edip öldürüyor. Tam 2 metre boyunda.

Şanlıurfa'dan gelen yılan görüntüler bölge illeri ayağa kaldırdı. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte uzmanlar yılanların kış uykusundan erkenden uyanacağını ifade ediyor. Gelen son bilgi ise milyonlarca kişiyi korkuttu. Mardin, Elazığ, Diyarbakır ve Bingöl'de yaşayanlar dikkat! İstilacı yaratık uyandı, tüm evlere girmeye başladı. Uzmanlar üstüne basa basa uyardı. Tek ısırığı ile anında öldürüyor.

UZMANLAR ÜSTÜNE BASA BASA UYARDI: İSTİLACI YARATIK UYANDI

Uzmanlar yılanların bu sene kış uykusundan erkenden uyanacağını ifade etti. Özellikle Amerika'da yılanların sürü halinde istilaya başladığı iddia edildi. Gelen haberler sonrası Türkiye'de yılanların son durumu merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıl Elazığ'da kendisini gösteren koca engerek büyük bir endişeye neden olmuştu.

yeni-proje-2024-05-12t093803-847.jpg

O İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT! TEK ISIRIĞI İLE ÖLDÜREBİLİYOR

Koca engerek yılanının ne kadar zehirli ve korkutucu olduğunu biliyorsunuz. Bu yılanlar Türkiye'de daha çok Mardin, Elazığ, Diyarbakır ve Bingöl taraflarında görülmekte.

yeni-proje-2024-05-12t093815-159.jpg

Koca engerek, engerekgiller familyasından zehirli bir engerek türü. Orta Doğu'nun geniş bir alanı da dahil, Kuzey Afrika'dan Keşmir'in doğusuna kadar geniş bir habitatta yayılım gösteren koca engereğin beş alt türü bulunmaktadır. Bu yılanın zehri, yüzlerce kişiyi aynı anda öldürecek güçte.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN