Marketteki müşteri dehşet saçtı: Arkadaşını kurtarmak isterken hayatını kaybetti

Marketteki müşteri dehşet saçtı: Arkadaşını kurtarmak isterken hayatını kaybetti

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen Yusuf Ceyhun Türkgenç girdiği bir markette taşkınlık çıkarınca çalışanlar tarafından dışarı çıkarıldı. Bir süre sonra elinde bıçakla geri dönen Türkgenç market çalışanına saldırdı. O esnada aynı markette çalışan Aydın Karay, arkadaşını kurtarmaya çalışırken aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti. Türkgenç ise gözaltına alındı.

Olay, dün Beylikdüzü ilçesinde saat 18.45'te Kavaklı Mahallesi Demokrasi Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi.

Alkollü olduğu öne sürülen Yusuf Ceyhun Türkgenç, alışveriş yapmak için bir markete girdi.

7657525.jpg

ELİNDE BIÇAKLA TEKRAR GELDİ

Burada market çalışanlarıyla tartışan Türkgenç, bir çalışanı 'Sen bekle ben geliyorum' diye tehdit ederek marketten çıktı. Türkgenç, bir süre sonra elinde bıçakla yeniden markete geldi. Türkgenç, tartıştığı çalışanın üzerine doğru yürürken markette çalışan Aydın Karay (28) isimli genç, araya girmek istedi.

Türkgenç bu sefer tartıştığı çalışanı bıraktı ve Karay'ın üstüne gitti. Karay'ı karnından ve bacağından bıçaklayıp olay yerinden uzaklaştı.

7657527.jpg

HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Karay, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Karay, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis ise şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

7657528.jpg

KISKIVRAK YAKALANDI

Polis ekipleri yaptıkları çalışmalarda şüphelinin olay yerinden kaçtığı aracı değiştirdiğini, bu araçla önce Anadolu yakasına geçtiğini daha sonra yeniden Avrupa yakasına döndüğünü belirledi. Bunun üzerine aracın geçeceği güzergahlarda beklemeye başlayan ekipler, Türkgenç'i Kavaklı Mahallesi Orhangazi caddesi üzerinde durdurdu. Gözaltına alınan Türkgenç, işlemleri için emniyete götürüldü.

Öte yandan, şüphelinin elinde bıçakla marketin içinde koşuşturması, şahsı görenlerin de kaçmaya çalışması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN