Mavi Ay felaketi 4 burcun canına okuyacak! Aslan, Koç, Yay, İkizler, Terazi, Oğlak, Boğa, Başak, Balık, Akrep, Yengeç, Kovalar…

Mavi Ay felaketi 4 burcun canına okuyacak! Aslan, Koç, Yay, İkizler, Terazi, Oğlak, Boğa, Başak, Balık, Akrep, Yengeç, Kovalar…

Mavi ay yaklaşıyor… Burçlar merakla bu olaydan nasıl etkileneceklerini beklerken bu 4 burcu resmen Mavi Ay kabusu bekliyor. Perişan olmaya hazır olun, bu Mavi Ay size pek yaramayacak! Diğer burçlar ise farklı etkilerin altında kalacak. Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi, Oğlak, Boğa, Başak, Aslan, Balık, Akrep, Yengeç… Yeni bir dönem sizi bekliyor, hazırlanın.

Burçlar, genel karakteristik özelliklerimize etki etmesinin yanı sıra gökyüzü hareketlerine paralel olarak farklı dönemlere girmemize neden olur. Retrolar, dolunaylar ve daha birçok gökyüzü olayı burçları ve dolayısıyla insanları etkiler. Bu gibi olaylarda duygusal yoğunlukta bir atış olabilir. Daha üzgün, mutsuz, mutlu ya da kırılgan hissetmeniz bu dönemlerde çok normaldir. Mavi Ay ise halihazırdaki duygusal yoğunluğunuzu daha artırır. Dolayısıyla bu dönemlerde ilişkilerinizdeki çatırdamalara, gerilimlere ve kendinizle vereceğiniz içsel savaşlara dayanmalısınız.

mavi-giris-alti.jpg

DOLUNAY TÜM BURÇLARA ETKİ EDECEK

Mavi Ay denilen astrolojik olay bir ayda iki defa tam dolunay evresine geldiğinde ortaya çıkar. Oldukça nadir görülen bu Mavi Ayın burçlar üzerindeki etkisi genelde Ay’ın dolunay enerjisiyle ilişkilendirilir. Öte yandan Mavi Ay olayının burçlara doğrudan spesifik bir etkisi yoktur diyebiliriz. Bunun nedeni ise dolunayın etkilerinin tüm burçları etkilemesidir.

Burçların şuna dikkat etmesi gerekiyor ki, her burcun dolunaya vereceği tepki farklıdır. Kimisi bu dönemde duygusal yoğunluk yaşar ve normalinden çok daha hassas olabilir. Kimisi de tam aksine çok daha enerjik ve neşe dolu bir ruh haline bürünebilir. Dolayısıyla her burç yeni etkilere hazır olsun…

MAVİ AY KENDİNİZE ZAMAN AYIRMANIZ İÇİN BİR FIRSAT

Mavi Ay’ın tüm nimetlerinden yararlanmanızda fayda var. Bu dönemde güzelce dinlenmek ve kafanızı toparlamak size çok iyi gelebilir. Özelliklede içinizde verdiğiniz savaşları artık sonlandırabilirsiniz. Kendine dönün ve ne var ne yok süzgecinizden geçirerek sonuca kavuşturun. Ayrıca bu dönemde meditasyon, yoga ya da benzeri ruhsal etkinlikler size normalinden çok daha iyi gelebilir. Rahatlama zamanı geldi çattı! Silkelenip Mavi Ay’ı kendiniz için olumlu bir yöne çevirmeye çalışın.

MAVİ AY’IN 12 BURCA ETKİLERİ

KOÇ (21 Mart-19 Nisan)

Koç burçları bu Mavi Ay size çok iyi gelecek! Enerjinizi artırmak için tam bir fırsat üstelik motivasyonunuzda normalinden çok daha kuvvetli olabilir. Bu dönem yaratıcılığınızı ve liderliğinizi ortaya çıkarmak için biçilmiş kaftan…

BOĞA (20 Nisan-20 Mayıs)

Boğa burçları bu Mavi Ay’da adımlarınızı daha dikkatli atmanızda fayda var. Duygusal dengenizi ve maddi konularla alakalı olayları daha sağlam şekilde ele alma fırsatı bulabilirsiniz. Özellikle de finansal hedeflerinizi gözden geçirin ve maddi güvenliğiniz için sağlam adımlar atın.

İKİZLER (21 Mayıs-20 Haziran)

Yoğun ilişkiler ve yoğun bir iletişim dönemi sizi bekliyor İkizler! Bu durum size iletişim becerilerinizi geliştirmek ve yakın ilişkilerinizi güçlendirmek için oldukça iyi bir fırsat.

YENGEÇ (21 Haziran-22 Temmuz)

Yengeç burçları, bu Mavi Ay duygusal dengenizi sağlamak ve aile bağlarınızı kuvvetlendirmek için çok büyük bir fırsat. İçsel yoğunluğunuzu artık gün yüzüne çıkarıp duygusallığınıza odaklanma vakti geldi. Öte yandan ev ve aile ilişkilerinizi güçlendirmek istiyordunuz, alın size fırsat.

ASLAN (23 Temmuz-22 Ağustos)

Oldukça özgüvenli olan Aslan burçları, bu dönemde özgüveninizin yanı sıra yaratıcılığınız da artışa geçecek. Bu fırsatı yeni adımlar için kullanabilirsiniz. Sanata yönelebilir, liderliğinizin parlaması için yeni adımlar atabilirsiniz.

BAŞAK (23 Ağustos-22 Eylül)

Normal hayatta da çalışmayı ve düzeni seven başak burçları, bu dönemde daha çok düzen ve daha çok çalışmanın yanı sıra sağlık alanlarına odaklanma fırsatı yakalıyorsunuz. Mavi Ay sizin için tam da kalan işleri halletme, sağlığınıza dikkat etme ve iş projelerinizi tamamlama fırsatı.

TERAZİ (23 Eylül-22 Ekim)

Mavi Ay, bu kez terazi için geliyor. İlişkilerini ve denge konularını halletmesi gereken terazi burçları için kaçırılmaz bir fırsat. Bu dönemi ilişkilerinizde dengeyi sağlamak, adaleti aramak ve sosyal etkileşimlerinizi güçlendirmek için kullanabilirsiniz.

AKREP (23 Ekim-21 Kasım)

Akrepler, biraz içsel dönüşüm yaşamanın ve derinlere inmenin zamanı gelmiş gibi duruyor. Mavi Ay, kişisel dönüşümünüz için büyük bir fırsat. Gizli konuları araştırmaya ve duygusal blokajları serbest bırakmaya başlayın.

YAY (22 Kasım-21 Aralık)

Yay burçları, Mavi Ay size macera, öğrenme ve keşif fırsatı getiriyor. Bu dönem en çok da size yarayacak gibi. Yeni deneyimler, yeni seyahatler sizi bekliyor.

OĞLAK (22 Aralık-19 Ocak)

Kariyerinize ve hedeflerinize odaklanmak için Mavi Ay size büyük bir fırsat sunuyor. Dolayısıyla kafanızdaki kariyer planına odaklanın ve gereken neyse onu yapın. Hedeflerinize ulaşmak için bu fırsatı kaçırmamakta fayda var.,

KOVA (20 Ocak-18 Şubat)

Kova burçları, kendinizi yenilemeye hazır olun. Bu dönem sizin için yenilikçilik, özgürlük ve sosyalleşme fırsatları sunuyor. Öte yandan kafanızdan geçen özgün fikirleri paylaşmanın ve toplumsal konulara dahil olmanın tam zamanı.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Oldukça duygusal bir ruh haline sahip olan balık burçları bu dönemde yeni ruhsal arayışlar içine girebilir. Ayrıca yaratıcılığınızı da gün yüzüne çıkarma zamanı gelmiş gibi duruyor. Bu dönemi sanata yönelerek ve içsel yolculuğunuzu tamamlayarak değerlendirebilirsiniz.

Sevgili okurlar, bunların yalnızca bir öngörü olduğunu unutmayın. Her burç gökyüzü olaylarından farklı şekillerde etkilenmektedir. Dolayısıyla astrolojik olaylara verilen tepkiler değişebilir. Eğer daha spesifik sonuçlar almak isterseniz doğum haritanızı ve diğer astrolojik faktörleri de ele alarak detaylı analizler yaptırabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN