Meral Akşener ve Ece Üner canlı yayında fısıldaştı! Tüm izleyiciler o sözleri duydu: Yayında olduklarını anlamadılar...

Meral Akşener ve Ece Üner canlı yayında fısıldaştı! Tüm izleyiciler o sözleri duydu: Yayında olduklarını anlamadılar...

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru gidilirken parti liderleri seçim startını vermiş durumda. Dün akşam gazeteci Ece Üner'in konuğu olan İYİ Parti lideri Meral Akşener, canlı yayında yaptığı hareketle gündeme bomba gibi düştü. Reklam arasında olduklarını sanan Akşener, hareketleriyle herkesi şoke etti. Tüm izleyiciler o sözleri duydu. O anlar sosyal medyada viral oldu. Yayında olduklarını anlayamadılar bile. Bakın Meral Akşener ne demiş?

Türkiye seçimlere doğru giderken parti liderlerinden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Gazeteci Ece Üner'in konuğu olan İYİ Parti lideri Meral Akşener'in canlı yayında yaptığı hareket ise gündeme bomba gibi düştü. Canlı yayında olduklarını fark etmeyen ikili bombayı patlattı. Fısıldaşmalarını tüm Türkiye duydu. O anlar sosyal medyada viral oldu. İşte haberin detayları...

hghghg-88.jpg

REKLAM ARASINDA OLDUKLARINI SANDILAR

Reklam arasında sohbet eden Ece Üner ile Meral Akşener, canlı yayına girdiklerini anlayamayınca olanlar oldu. İkili arasında geçen konuşmayı tüm Türkiye duydu. İkilinin yüz ifadesi ise herkesi şaşırttı.

hghghg-89.jpg

Canlı yayında siyasetin gündemine dair sohbet eden ikili reklam arasına girilince ikili diyalog haline girdiler. Reklam bitişine kadar konuşan ikili, kameraların kayıtta olmadığına güvenerek sohbete koyuldu.

FISILDIYARAK SORUNCA OLANLAR OLDU

İkilinin sohbeti canlı yayında taşındı. Reklam bittikten sonra Akşener'in Ece Üner'e "Gözlerin kendinin mi?" diye sorduğu, devamında sesini alçaltıp fısıltıyla "Aynısı babamındı, aynısı" dediği duyuldu.

hjhjhj-58.jpg

TÜM İZLEYİCİLER O SÖZLERİ DUYDU

Canlı yayında olduklarını öğrenen Ece Üner'in şaşkın yüz ifadesi herkesin dikkatini çekti. Akşener de bir anda sohbeti bitirip toparlandı. Ardından canlı
yayın devam etti. O anlar ise sosyal medyada viral oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN