Mersin’den girip Antalya, Hatay, Kocaeli, İstanbul’a kadar yakıp yakıcak! Süre başladı... Şimdiden tedbir alın

Mersin’den girip Antalya, Hatay, Kocaeli, İstanbul’a kadar yakıp yakıcak! Süre başladı... Şimdiden tedbir alın

Son dakika haberi... Ağustos ayının başından bu yana etkili olan Afrika sıcaklıkları tüm yurtta etkisini iyice arttırmış durumda. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok kentte sıcaklıklar 40 dereceye kadar ulaşmış durumda. Vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları artacak mı? Hangi kentlerde sıcaklıklar artacak? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten son dakika olarak uyardı. Mersin’den girip Antalya, Hatay, Kocaeli, İstanbul’a kadar yakacak!

El Nino ile birlikte sıcaklıklar hızla artarken birçok kentte sıcaklık rekoru kırılmaya devam ediyor. Vatandaşlar 'Sıcaklıklar daha da artacak mı? Bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde hava sıcak olacak?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Mersin’den girip Antalya, Hatay, Kocaeli, İstanbul’a kadar yakıp yakıcak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih verip uyardı. Süre başladı, şimdiden önleminizi alın. O günlerde kasıp kavrulacağız! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji'den edinilen son bilgilere göre; ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-08-23t175054-156.jpg

Meteoroloji, rüzgarın Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu yönlerinden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğini ifade ederek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda vatandaşları uyardı.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN TARİH VERİP UYARDI: O İLLER KASIP KAVRULACAK

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yaptığı yeni sosyal medya paylaşımında Hatay, Adana, Mersin, Antalya, Kocaeli ve İstanbul'u yakından ilgilendiren yeni bir haber verdi. Kış aylarının daha da geç geleceğini ve 2024 yılında sıcaklıkların rekor kıracağını belirtti. Sıcak geçen gün sayısı daha da artacak.

dffddf-2023-08-23t175015-527.jpg

"SICAKLIKLAR REKOR KIRACAK! ORMAN YANGILARINA DİKKAT"

Sosyal medya hesabından uyarılarda bulunan Kerem Ökten, şu ifadeleri kullandı:

"Noaa'ya göre 2024 yılında El nino devam edecek. Yine sıcaklık rekorları ve Orman yangınları sıkça görülecek. Bu Sonbahar ve Kış mevsiminde bol yağış alamazsak; önümüzdeki sene görülmedik bir kuraklık felâketi yaşarız..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN