Meteoroloji bölge bölge uyardı: Hem kuvvetli yağışlar vuracak hem de kar geliyor!

Meteoroloji bölge bölge uyardı: Hem kuvvetli yağışlar vuracak hem de kar geliyor!

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre; Marmara'nın kuzeyi ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları yağmurlu, Kars ve Ardahan çevreleri kar yağışlı olacak. Öte yandan Marmara'nın güneyi ve doğusu ile iç ve doğu kesimlerine sis ve pus uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumuna ilişkin son değerlendirmelerini açıkladı. Buna göre; yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Bursa ve Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale'nin doğusu, Kastamonu kıyıları, Sinop, Kars ve Ardahan çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SİS VE PUS UYARISI

Marmara'nın güneyi ve doğusu ile iç ve doğu kesimlerde, sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

5 ARALIK 2022 PAZARTESİ GÜNÜ

1.jpg

6 ARALIK 2022 SALI GÜNÜ

1-001.jpg

7 ARALIK 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-002.jpg

8 ARALIK 2022 PERŞEMBE GÜNÜ

1-003.jpg

9 ARALIK 2022 CUMA GÜNÜ

1-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN