İstanbullular bu haftaya dikkat! Çok kuvvetli vuracak

İstanbullular bu haftaya dikkat! Çok kuvvetli vuracak

Meteoroloji'nin son hava durumu tahminlerine göre; İstanbul Anadolu Yakası'nın doğu çevreleri, Kocaeli, Yalova ile Bursa ve Balıkesir’in Marmara kıyıları; Rize, Artvin ile Sinop, Samsun ve Ordu’nun kıyı kesimleri; Diyarbakır ve Batman çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı olacak. Meteoroloji'nin 5 günlük haritalı hava durumunda bilhassa iki gün, yağış yoğunluğuyla dikkat çekti. Meteoroloji ayrıca, Doğu Anadolu illeri için kar yağışı uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumuna ilişkin son değerlendirmelerini paylaştı. Buna göre; yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İstanbul Anadolu Yakası'nın doğu çevreleri, Kocaeli, Yalova ile Bursa ve Balıkesir’in Marmara kıyılarının; Rize ve Artvin ile Sinop, Samsun ve Ordu’nun kıyı kesimlerinin; Diyarbakır ve Batman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı olması bekleniyor. 5 günlük haritalı hava durumu, yağışlarda özellikle perşembe ve cuma gününe işaret etti.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Ardahan, Iğdır, Ağrı, Van ve Bitlis çevreleri ile Erzurum'un doğu, Kars ve Muş’un güney ve batı çevrelerinin ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis de bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarının yurt genelinde biraz artarak, mevsim normallerinin 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

6 ARALIK 2022 SALI GÜNÜ

1-001.jpg

7 ARALIK 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-002.jpg

8 ARALIK 2022 PERŞEMBE GÜNÜ

1-003.jpg

9 ARALIK 2022 CUMA GÜNÜ

1-004.jpg

10 ARALIK 2022 CUMARTESİ GÜNÜ

1-005.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN