Meteoroloji uzmanından şok açıklama! 90 gün boyunca devam edecek! Herkes hazırlıklı olsun

Meteoroloji uzmanından şok açıklama! 90 gün boyunca devam edecek! Herkes hazırlıklı olsun

Haziran ayı ile birlikte yağışlar şiddetlenirken ne zaman güneşli havaların geleceği de merak edilmeye başladı. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yaptığı açıklamayla herkesi şaşkına çevirdi. 90 gün boyunca devam edecek. İşte Kerem Ökten'in o açıklamaları…

Türkiye yağışlı havalara esir olurken vatandaşlar da güneşe hasret kaldı. Haziran ayı geldi ancak güneş yüzünü göstermedi. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten yaptığı açıklama ile herkesi şaşkına çevirdi. İşte Kerem Ökten'in o açıklamaları…

ARTTIKÇA ARTACAK

Kerem Ökten yaptığı açıklama ile vatandaşları şaşkına çevirdi. Yağışların artacağını belirten uzman isim Türkiye'nin bol yağışlı bir döneme adım atacağını söyledi. El Nino etkisiyle birlikte yağış miktarında artış olacağını belirten uzman isteme Haziran, Ağustos ve Eylül aylarının bol yağışlı geçeceğine değindi. Son dönemde görülen yağışlar nedeniyle vatandaşlar da uzman isimlerden gelen yorumları daha çok araştırmaya başladı. Türkiye'de 3 ayı etkileyecek önemli bir açıklama yapan Kerem Ökten, yaz hayali kuranlara da kötü haberi verdi.

saganak-yagis-1.jpg

3 AY BOYUNCA DEVAM EDECEK

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Türkiye'deki yağışların 90 gün boyunca devam edeceğini söyledi. Ökten yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yağışlar arttıkça artıyor. Türkiye, bol yağışlı bir döneme yeni adım atmaya başladı. Kış aylarında yaşadığımız kuraklık, Nisan ayıyla birlikte yerini bol yağışlara bıraktı. El Nino etkisiyle yağış miktarımızda artış yaşanıyor. Haziran, Ağustos ve Eylül ayları da yoğun yağışlı geçecek”

kerem-okten-hava-tahmini.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN