Meteorolojiden kahreden haber! O katil Türkiye'ye de gelecek: Geçtiğimiz gün binlerce kişinin canını almıştı

Meteorolojiden kahreden haber! O katil Türkiye'ye de gelecek: Geçtiğimiz gün binlerce kişinin canını almıştı

Meteorolojiden kahreden haber! Türkiye’nin korktuğu başına geliyor! Uzmanların günlerdir takip ettiği o katil Türkiye’ye de gelecek! Geçtiğimiz günlerde uğradığı yerlerde binlerce kişinin canını almıştı...

Meteorolojinin uyarıları hız kesmeden devam ediyor. Kasırgaların giderek artan bir tehlike olduğuna dikkat çeken meteoroloji uzmanları Daniel Kasırgası hakkında önemli bir uyarıda bulundu.

DANIEL KASIRGASI ROTASINI DEĞİŞTİRDİ

20230911-libya-1.jpg

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, kasırga ile ilgili son paylaşımında Daniel Kasırgası'nın rotasının, Türkiye yerine Libya'ya doğru kaydığını söyledi. Libya ve çevresinde bu kasırganın yol açtığı felakette 2 binden fazla insan hayatını kaybederken, 7 bin kişi hala kayıp.

EN BÜYÜK RİSK: MORA İLE GİRİT ARASINDA GEÇMESİ

daniel-kasirgasi-nedir-scaled.jpg

Kasırga riskinin büyüklüğünü gözler önüne seren son felaketlerden biri de geçtiğimiz günlerde Yunanistan’da yaşanan afet olduğunu belirten Ökten, bu tür doğal felaketlerin bir gün Türkiye'yi de etkileyebileceği konusunda uyardı.

Ökten son paylaşımında, en büyük riskin, kasırgaların Mora ile Girit arasından geçmesi olduğuna dikkat çekti.

“BİR GÜN BİZE DE GELECEK”

f5yeo1-w0aawcpg.webp

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, hava durumu tahminini X platformu üzerinden paylaştı.

Daniel Kasırgası Türkiye'ye gelecekken, rotasını Libya'ya çevirdi. 2 binden fazla insan öldü. 7 bin kişi kayıp. Geçtiğimiz günlerde Yunanistan da afeti yaşadı. Bir gün bize de gelecek. Bizim için en büyük risk; Kasırgaların Mora ile Girit arasından geçmesi...

Kerem Ökten (@KeremOktenAir) September, 12, 2023

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN