Meteoroloji’den o bölgelere kırmızı felaket uyarısı! Gökten çamur yağacak

Meteoroloji’den o bölgelere kırmızı felaket uyarısı! Gökten çamur yağacak

Meteoroloji gün vererek o bölgeleri uyardı! O tarihte gökten çamur yağacak. Belediye ve vatandaşları tedbir için uyaran meteoroloji sağanak yağış ve sel uyarılarını peş peşe yaptı. O bölgelerde yaşayanlar dışarı çıkmasın

Haziran ayını sağanak yağışla geçiren vatandaşa bir kötü haber daha geldi. Yaz ayı bu yıl gelmeyecek! Meteoroloji verilerini yayınlayan Hava Forum o bölgeler için çamur yağacak uyarısında bulundu. Güneşin yerini çamurlu yağmur alacak

Sıcak havaları bekleyen vatandaş adeta kışa geri döndü. Eko dengenin bozulmasıyla beraber yaz mevsiminde kış soğukları yaşandı. 7 Haziran tarihinde güneş yüzünü göstermeye başlarken Hava Forum tarafından Ege ve iç kesimleri için felaket uyarısı geldi.

img-2028.jpeg

O BÖLGEDE ÇAMUR YAĞACAK

Ege’de çamur yağacağını belirten Hava Forum, ‘Yurdumuzun üzerindeki bulutlar bugün dağıldı, güneşi görüyoruz. Ancak şu sıralar batı ve güneyden bulutlar yola çıktı. Perşembeden itibaren tekrar bulutların yoğun olduğu günler başlıyor. Perşembe yerel olarak Ege ve iç kesimlerde sağanak yağmurlar bekliyoruz. Ege'de biraz çamur da yağacak...’ uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN