Millet İttifakı'ndan vatandaşlara çağrı: Haydi Türkiye birlikte sandığa!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş, sosyal medya hesaplarından ortak klip yayımladı. #HaydiTürkiye notunu düştükleri videoda Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş vatandaşların sandığa gitmeleri için "Haydi birlikte sandığa" çağrısında bulundu. Millet İttifakı'nın diğer liderleri de Kılıçdaroğlu ile video yayınlayarak seçmeni sandığa davet etti.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yer aldığı kısa reklam videosu yayımladı.

Kılıçdaroğlu, vatandaşların sandığa gitmeleri için "Haydi birlikte sandığa" çağrısı yaptı. İmamoğlu ve Yavaş ise "Haydi" diyerek destek verdi.

Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın diğer liderleri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile de ayrı ayrı video çekerek seçmeni sandığa davet etti. Liderler reklam videosunu sosyal medyadan paylaştı. Videolarda; bereket, umut, yenilik, mutluluk ve birliktelik mesajları vurgulandı.

İMAMOĞLU: HAYDİ, HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

İBB Başkanı İmamoğlu da, Kılıçdaroğlu ile birlikte yer aldığı videoyu diğer paylaşımlar gibi “Haydi Türkiye” notuyla yayınladı ve videoda “Haydi, her şey çok güzel olacak” dedi.

YAVAŞ: HAYDİ BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

ABB Başkanı Yavaş ise, “Haydi Türkiye” notuyla yayınladığı videoda, “Haydi birlikte kazanacağız” dedi.

DAVUTOĞLU: HAYDİ YENİLİĞE

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu da, Kılıçdaroğlu ile birlikte yer aldığı videoyu “Haydi Türkiye” notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Davutoğlu’nun videoda; “Haydi Yeniliğe” sözü yer aldı.

BABACAN: HAYDİ BEREKETE

DEVA Partisi Lideri Babacan, Kılıçdaroğlu ile yer aldığı videoyu “Haydi Türkiye” notuyla yayınladı. Babacan videoda “Haydi berekete” dedi.

AKŞENER: HAYDİ TARİH YAZALIM

İYİ Parti Lideri Akşener de Kılıçdaroğlu ile birlikte yer aldığı videoyu Twitter hesabından “Haydi Türkiye” notuyla yayınladı. Akşener, yayınladığı videoda; “Haydi tarih yazalım” diye seslendi.

UYSAL: HAYDİ MUTLULUĞA

Demokrat Parti Lideri Uysal ise, Kılıçdaroğlu ile birlikte yer aldığı videoyu “Haydi Türkiye” notuyla yayınladı ve videoda “Haydi Mutluluğa” diye seslendi.

KARAMOLLAOĞLU: HAYDİ UMUDA

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu ise “Haydi Umuda” notuyla birlikte yeni seçim kampanyası videosunu yayınladı. Kılıçdaroğlu ile birlikte yer aldığı videoda Karamollaoğlu, “Haydi Umuda” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN