Milli Eğitim Bakanlığı'na yürüyen öğretmenlere polis müdahalesi

Milli Eğitim Bakanlığı'na yürüyen öğretmenlere polis müdahalesi

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı'na hakları için yürüdü. Polis öğretmenlerin yürüyüşüne engel oldu.

Türkiye'nin dört bir yanından özel sektör öğretmenleri, Eğitim-Sen ve Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası'nın çağrısıyla Ankara'ya gelerek Milli Eğitim Bakanlığı önünde eylem yaptı. Haklarını talep etmek için yürüyüş yapan öğretmenler, eylemde Bakan Yusuf Tekin’i istifaya davet etti. MEB önündeki açıklamanın ardından TBMM'nin karşısında bulunan Milli Egemenlik Parkı'nda oturma eylemi yapmak isteyen öğretmenlere polis engel oldu.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Türkiye’nin dört bir yanından öğretmenlerin katıldığı eylemde, “Patronların Bakanı Yusuf Tekin istifa”, “Öğretmenler birlikte, birlikte güçlü”, “Sözünü tutmayan Bakan Tekin istifa” sloganları attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN