Milli Görüş Hareketi'nin acı kaybı: Yahya Oğuz vefat etti

Milli Görüş Hareketi'nin acı kaybı: Yahya Oğuz vefat etti

Milli Görüş Hareketinin öncülerinden Yahya Oğuz vefat etti. Oğuz'un vefatıyla ilgili taziye mesajı yayımlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, " Milli Görüş Hareketimizin ve Ağır Sanayi Hamlemizin öncülerinden Yahya Oğuz Bey’in vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

Milli Görüş davasının önemli isimleri arasında yer alan Yahya Oğuz, hakkın rahmetine yürüdü. Oğuz'un cenazesi, yarın ikindi namazını müteakiben Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sakız Ağacı Kabristanlığı’na defnedilecek.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Erbakan Hocamızın yol arkadaşı, Milli Görüş Hareketimizin ve Ağır Sanayi Hamlemizin öncülerinden Yahya Oğuz Bey’in vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN