Milli yıldız Merih Demiral açıkladı: Ronaldo ve Dybala'dan depremzedelere destek

Milli yıldız Merih Demiral açıkladı: Ronaldo ve Dybala'dan depremzedelere destek

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli deprem 5 bin 894 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 34 bin 810 vatandaşımızın ise yaralanmasına neden oldu. Ünlü şarkıcı Haluk Levent, depremzedelere bağışta bulunmak için yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyasına dünyaca ünlü futbolcular Ronaldo ve Dybala da destek oldu.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen deprem 5 bin 894 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olarak Türkiye'yi yasa boğdu. Depremin hemen ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini açıklayarak bayrakların yarıya çekileceğin duyurdu. 7.7 şiddetindeki depremde binlerce vatandaşımızın evi yerle bir olurken ünlü şarkıcı Haluk Levent, depremzedelere destek olmak için yardım kampanyası başlattı. Haluk Levent'in başlattığı yardım kampanyasına dünyaca ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo ve Paulo Dybala destek oldu.

Pazartesi sabah saatlerinde Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen deprem, Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'da hissedilerek pek çok evin yerle bir olmasına neden oldu.

RONALDO VE DYBALA'DAN DEPREMZEDELERE DESTEK

Depremde 5 bin 894 vatandaşımızın hayatını kaybederken 34 bin 810 vatandaşımız ise yaralandı. Depremin hemen ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ahbap Derneği’nin kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent, depremzedelere destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Haluk Levent'in başlattığı yardım kampanyasına ilk destek ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile milli yıldız Merih Demiral'den geldi. Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ 200 bin TL, Merih Demiral'in ise 1 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı.

Arjantinli yıldız Dybala: Ronaldo'ya ondan nefret ettiğimizi ...

Merih Demiral daha sonrasında ise dünyaca ünlü eski takım arkadaşı Paulo Dybala ile iletişime geçerek Arjantinli yıldızın Türkiye'de yaşananlara üzüldüğünü belirterek açık artırma ile satışa sunulması ve gelirinin de depremzedelere bağışlanması için Arjantinli yıldızın kendisine forma göndereceğini açıkladı.

"DYBALA AHBAP'A BAĞIŞTA BULUNULMASINI RİCA ETTİ"

Demiral paylaşımında "Biraz önce kardeşim ile de konuştuk. Arjantin halkı adına duyduğu üzüntüyü ileterek yanımızda olduğunu söyledi. Kendisi de bir forma göndererek açık artırmayla AHBAP'a bağışta bulunulmasını rica etti." dedi.

Paulo Dybala: Ronaldo'ya ondan nefret ettiğimizi söyledim ...

Milli yıldız daha sonrasında ise Juventus'tan bir başka eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile iletişime geçerek Ronaldo'nun Türkiye'de yaşananlara üzüldüğünü söylediğini aktardı. 24 yaşındaki milli oyuncumuz, koleksiyonunda Ronaldo'nun imzalı Juventus formasını satışa çıkaracağını duyurdu. Açık artırmada elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanacak.

"GELİRİN TAMAMI AHBAP'A BAĞIŞLANACAK"

Merih Demiral paylaşımında, "Az önce Cristiano Ronaldo ile konuştum. Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırmayla satışa çıkarıyoruz. Açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere Ahbap'a bağışlanacaktır." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN