Milyonlarca çalışanın yüzü o tarihte gülecek! 5 bin lira ikramiyenin hesaplara yatacağı tarih belli oldu...

Milyonlarca çalışanın yüzü o tarihte gülecek! 5 bin lira ikramiyenin hesaplara yatacağı tarih belli oldu...

Milyonlarca çalışan emekliye verilecek olan 5 bin lira ikramiyeye ilişkin detaylar belli oldu. Çalışan emekliler dört gözle ikramiyelerin yatacağı tarihi beklerken tarih sonunda açıklandı. Emeklilerin yüzü o tarihten sonra gülecek…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz aylarda emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ikramiye verileceğini duyurmuştu. Lakin ikramiye detaylarında yer alan “çalışmayan emekli” şartı kalan milyonlarca emeklinin oldukça canını sıkmıştı. Bu kapsamda yeniden çalışmalar başlatılarak çalışan emekliye de ikramiye verilmesi kararı alındı. Emekliler bu ikramiyenin ne zaman yatacağını merak ederken detaylar belli oldu…

YAKLAŞIK 5 MİLYON KİŞİ DAHA ALACAK

Çalışmayan emekliler Kasım ayında 5 bin lira ikramiyelerini aldı. Bu kapsamda çalışan emekliler duruma tepki gösterirken Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bir talimat verdi ve yaklaşık 5 milyon çalışan emekliye de ikramiye verilmesi kararlaştırıldı.

yeni-proje-1-004.jpg

Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından onaylan çalışmalar sonrasında 4 milyon 689 bin emekli, ikramiye alma imkanına kavuştu. Yeni düzenleme ile beraber ikramiyelerin hesaplara ne zaman yatacağı merak konusu oldu. Resmi kurum ve kişilerden konuya ilişkin açıklamalar beklenirken yeni bir gelişme yaşandı.

yeni-proje-004.jpg

İKRAMİYELERİN VERİLECEĞİ TARİH BELLİ OLDI

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, 4 milyon 689 bin emekliye bu 5000 liralık ikramiye, 15 Aralık tarihinden önce hesaplara yatırılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN