Milyonlarca emekli bu haberi bekliyordu! Nakitte sıkışan emekliler başvursun: Cumhurbaşkanı talimat verdi

Milyonlarca emekli bu haberi bekliyordu! Nakitte sıkışan emekliler başvursun: Cumhurbaşkanı talimat verdi

Son yıllarda artan ekonomik sıkıntılar ile birlikte devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. Yükselen faizler ile birlikte kredi çekmekte zorlanan vatandaşlara müjdeli haber gelid. PTT tarafından zorlu dönemde düşük faizli kredi desteği sunuluyor. Peki, düşük faizli kredi desteği için başvurular nerden yapılıyor? İşte tüm detaylar...

NAKİT İHTİYACI OLAN BAŞVURSUN

Ülkemizde her geçen gün artan enflasyon ile ekonomik zorluk da artmaya devam ediyor. Vatandaşın cebindeki paranın her geçen gün erimesiyle birlikte tepkiler de büyüyor. Geçin sıkıntısı çeken vatandaşlar ise çareyi kredi çekmekte bulurken, son yıllarda artan faiz oranlarıyla o da imkansız hale geldi.

Bankalar sürekli olarak değişen kur farkı ve diğer detaylardan dolayı kredi vermekte zorluk çekiyor. Fakat, PTT tarafından düşük faizli kredi imkanı sunuldu. PTT'ye başvuran vatandaşlara nakit desteği sağlanacağı açıklandı.

Son yıllarda sık sık gündemde yer alan nakit desteklerine bir yenisi daha eklendi. Vatandaşın yükselen pahalılık karşısında duyduğu nakit ihtiyacı kredi kampanyaları ile gizleniyor. Düşük faiz oranlarıyla ve esnek ödeme fırsatlarıyla kredi imkanı arayan vatandaşlara müjdeli haber geldi.

kamu-bankalari-emekli-promosyon-guncellemesi-vakifbank-halkbank-ve-ziraat-bankasi-promosyon-tutarlari-ne-kadar-oldu-3427.jpg

EMEKLİLERE KREDİ MÜJDESİ

PTT tarafından paylaşılan kredi programı ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber veriliyor. Müşterilerine uygun koşullar altında kredi desteği sunan PTT ise duyuruda bulundu. Emeklilere düşük faizli kredi verileceğini belirterek, emekli maaşını PTT'ye taşıyanlara müjdeyi verdi.

N Kolay kredi kampanyası ile nakit ihtiyacı olan emeklilerin 20 bin TL'ye varan kısmını yüzde 2,69 faiz oranlarından başlayarak kredi teklif ediliyor. Kredi kampanyasına dair açıklamada, "Borçlarınızı değil ihtiyaçlarınızı erteleyin. Faiz oranları yüzde 2,69 ile yüzde 4,49 arasında değişmektedir" ifadeleri yer alıyor. Emeklilere özel kampanya ile nakit ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN