Milyonlarca kişiyi kapsıyor! Unutulan paralarınız kalmış olabilir: TCKN ile e-Devlet'ten hemen sorgulayın!

Milyonlarca kişiyi kapsıyor! Unutulan paralarınız kalmış olabilir: TCKN ile e-Devlet'ten hemen sorgulayın!

Milyonlarca vatandaşın içeride yardım parası kalmış olabilir? Çok sayıda devlet desteğinin açıklanmasıyla ihtiyaç sahibi milyonlarca kişide bu yardımlara başvurdu. Tüm şartları karşılayanlara verilen ödeneği unutan vatandaşlar e-devlet üzerinden kalan nakit paralarını öğrenebilirler. Nasıl mı? işte detaylar

Dar gelirli ve durumu kötü olan vatandaşlar için çok sayıda yardım paketi yayınlayan devlet, e-devlet üzerinden yapılan başvurular neticesinde milyonlarca kişiye ödenek sağladı. Eğer içeride unuttuğunuz paranız varsa yine e-devlet üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Çoğu vatandaş ise ödenek aldığından habersiz. Hem kalan paranızı hem de içeride kalan paranızı tek bir tuşla alabilirsiniz.

memur-zam-750x375.jpg

MİLYONLARCA VATANDAŞ İÇERDE PARASI OLDUĞUNU BİLMİYOR

Devletin sosyal yardım başlığı altında dağıttığı yardım paralarını çoğu kişi bilmiyor. Başvuranlar ise kendilerine yardım çıkıp çıkmadığını sorgulamıyor. Çok sayıda vatandaşın yardım paraları dururken, öğrenmek isteyenler ise e-devlet kapısından bunu kolayca öğrenebilir.

maas-001.jpg

YARDIM PARALARINI UNUTANLAR HEMEN BAŞVURSUN

Yardım parasını çekmeyi unutanlar, e-devlet sistemi üzerinden kendilerine verilen paraları alabilirler. Bunun için kontrol etmeniz gerek.

para1.jpg

Her ay verilen yardım destek paraları arasında 65 yaş aylığı da bulunuyor. Bunun için yapacağınız tek şey e-devlet sistemi üzerinden başvurularınızı sorgulamanız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN