Milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiriyor! Ara tatil ile bayram tatili birleşti mi? Erdoğan resmen açıkladı

Milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiriyor! Ara tatil ile bayram tatili birleşti mi? Erdoğan resmen açıkladı

Milyonlarca öğrenci ve velinin merakla beklediği tatil duyurusu geldi! Ara tatil ile bayram tatili birleşti mi? Bayrama sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Ara tatil ne zaman başlıyor? Bayram tatili ne zaman? Son dakika...

Ramazan Bayramına sayılı günler kala öğrencilerin ve velilerin tatil merakı gittikçe artıyor. Ara tatil ile bayram tatili birleşecek mi? Konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı.

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından tatil tarihleri netleşti. Erdoğan'ın bu açıklamalarıyla birlikte öğrencilerin ve velilerin bayram tatili planları da netlik kazandı.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜNE TAMAMLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı süresince kamu çalışanlarının tatilinin 9 güne çıkarıldığını duyurdu. Kamu çalışanlarının 10 Nisan'da başlayacak olan bayram tatilinde, 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacağını açıkladı. Bu süre içerisinde salı günü yarım gün ve pazartesi günü de bayram tatiline eklenerek 9 günlük bir tatil imkanı sağlanmış oldu.

ARA TATİL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Öğrenciler ve veliler dikkat! Ara tatil yerine yeni tatil sistem yolda... e-Okul'a ve MEBBİS'e yüklendi

Ramazan Bayramı tatili 6 Nisan Cumartesi günü başlamış olacak. Aynı şekilde öğrencilerin de ara tatili 6 Nisan’da başlayacak. Bu sene ara tatilin Ramazan Bayramına denk gelmesiyle milyonlarca öğrenci ve veli hayal kırıklığına uğradı.

Erdoğan’ın açıklaması şu şekilde: “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza rahatça değerlendirebilecekleri 9 günlük bir vakit verdik. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN