Milyonlarca plaka sahibine büyük müjde! O trafik cezaları iptal: Sürücülerin kabusu son buldu

Milyonlarca plaka sahibine büyük müjde! O trafik cezaları iptal: Sürücülerin kabusu son buldu

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren ceza gelişmesi paylaşıldı. O trafik cezalarında yeni düzenleme geldi. Sürücülerin kabusu olan ceza artık o kişiler tarafından yazılamayacak. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Araç sahiplerinin canını yakan o trafik cezaları artık iptal olacak. Yeni yılda zamlanan cezaların ardından müjdeli haber geldi. Sürücülerin kabusu olan o ceza son buldu. İşte o ceza...

TRAFİK CEZASI YAZAMAYACAKLAR

Yeniden değerleme oranına göre güncellenen trafik ceza oranları araç sahiplerinin gündeminden düşmüyor. Özellikle park cezası yapan vatandaşlar bu cezalardan bıkmışken, müjdeli haber geldi. Park cezası yazma yetkisi bulunan Fahri Trafik Müfettişlerinin bu yetkisi durduruldu. Yeni bir karar alınana kadar Fahri Trafik Müfettişleri park cezası yazamayacak.

thumbs-b-c-4b69d455a97a01484a8f47f4efe02da9.jpg

HATALI PARK CEZASI NE KADAR?

Milyonlarca araç sahibinin korkulu rüyası park cezası son olarak yeni yılda güncellendi. Yeniden değerleme oranına göre güncellenen hatalı park cezası 2024 yılı itibariyle 690 TL olarak belirlendi. Hatalı park yerine göre ceza puanı ise 10 - 15 - 20 arasında değişiklik gösteriyor. Ceza sonucunda trafik ekipleri tarafından aracınız otoparka çekilebilir ve daha fazla masraf ödemenize sebep olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN