Moda Sahnesi: 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'ne elektriğimiz kesik gireceğiz

Moda Sahnesi: 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'ne elektriğimiz kesik gireceğiz

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ENERJİSA'yı etiketleyen Moda Sahnesi, kendilerine gelen 20 bin liralık faturayı paylaştı. Moda Sahnesi, "AVM’lere uygulanan indirim tiyatro salonlarına uygulanmadığı için bu mesajların muhatabı oluyoruz" açıklamasında bulundu.

İstanbul Kadıköy’deki Moda Sahnesi sosyal medya hesabından EnerjiSA’nın ödenmeyen fatura nedeniyle ihtar gönderdiğini duyurdu. Twitter'dan yapılan paylaşıma "Ödemiyoruz" notu düşüldü.

Paylaşımda, "Enerjisa, 27 Mart dünya tiyatro günümüzü kutlama mesajı göndermiş. Böyle bir güne elektriği kesik gireceğiz. AVM’lere uygulanan indirim tiyatro salonlarına uygulanmadığı için bu mesajların muhatabı oluyoruz. Daha önce söylemiştik şimdi tekrar edelim. Ödeyemiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN