Montunuzu, atkınızı, şapkanızı hazırlayın kar yağışları geri dönüyor! Meteoroloji üç büyük şehirde uyarı verdi

Montunuzu, atkınızı, şapkanızı hazırlayın kar yağışları geri dönüyor! Meteoroloji üç büyük şehirde uyarı verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü korkulan açıklamayı yaptı. 5 günlük hava durumu raporunu yayınlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının 10 derece birden düşeceğini duyurdu. Türkiye yağışlı havaların etkisi altına girerken kar yağışları da fena halde geliyor. İşte güncel hava durumu tahminleri…

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları Salı gününden itibaren ciddi düşüşler yaşayacak. Batı kesimlerden başlayarak hava sıcaklıklarının azalacağını belirten uzmanlar vatandaşları da soğuk havalara karşı uyardı. Türkiye'de yağışlı havalar etkisini gösterirken kar yağışlarının ardından Türkiye buz kesecek. İşte güncel hava durumu tahminleri…

TÜRKİYE BUZ KESECEK

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden havaların Çarşamba ve Perşembe gününden itibaren ciddi bir düşüş yaşayacağı söylendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının mevsim normalleri altına düşeceğini açıklarken yağışlı havaların da yurt genelinde etkili olacağını açıkladı. Sıcak havaları alışan vatandaşların soğuk havalara karşı dikkatli olması gerektiği belirtildi.

kar-yagmasi.jpg

KAR YAĞIŞLARI ETKİLİ OLACAK

Çarşamba gününden itibaren sıcaklıkların eksili derecelere üşeceği belirtilirken İç bölgelerde karla karışık yağmur ve kar yağışından etkili olacağı duyuruldu. Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzeyinde ise yağışların aralıklı kar şeklinde olması bekleniyor.

İSTANBUL,İZMİR VE ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

3 büyük şehirde hava sıcaklıklarının ilerleyen günlerde ciddi derecede azalması bekleniyor. Yağmur yağışlarının İstanbul ve İzmir'de etkili olacağı belirtilirken Ankara'da havalar birden soğuyacak.

kar-yagisi-3.jpg

ANKARA'YA KAR VURACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama sonrasında Ankaralılar da tir tir titremeye başladı. Başkentte hava sıcaklığının -4 dereceye düşmesi beklenirken Çarşamba günü şehirde kar yağışı etkili olacak.



27 MART PAZARTESİ

Mevsim normalleri üzerinde seyreden havaların çarşamba gününden sonra 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. İç bölgelerde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olacak.

kar-yagisi-2.jpg

28 MART SALI

Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzeyinde yağışların aralıklı kar şeklinde olması bekleniyor.

29 MART ÇARŞAMBA

Hafta başında mevsim normalleri üzerinde seyreden havaların Çarşamba gününden itibaren 10-11 derece kadar düşmesi bekleniyor.

yagis-yagmur.jpg

30 MART PERŞEMBE

İstanbul ve İzmir'de yağışların Yağmur şeklinde görülmesi beklenirken Ankara'da karla karışık yağmur etkili olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN