MSB: 12 kişi sınırdan geçmeye çalışırken yakalandı

MSB: 12 kişi sınırdan geçmeye çalışırken yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçmeye çalışan 10 terör örgütü üyesi olmak üzere toplamda 12 kişinin yakalandığını açıkladı. Yakalanan kişiler arasında Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışanlar bulunuyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Türkiye'den Yunanistan’a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 12 kişinin yakalandığını duyurdu. Hudut Kartallarının ülkemize ve hudutlarımıza yönelik yasa dışı geçişlerle mücadelelerinin sürdüğü vurgulandı.

10 KİŞİNİN TERÖR ÖRGÜTÜ BAĞLANTISI VAR

MSB, yakalanan 12 kişiden 5'inin PKK/KCK/PYD-YPG, 4'ünün FETÖ ve 1'inin DEAŞ terör örgütü mensubu olduğunu belirtti. MSB'nin bu yakalamalarla terör örgütlerine yönelik mücadelesinin kararlılıkla sürdürüldüğü ve hudutlarımızın güvenliği için gerekli tüm önlemlerin alındığı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN