MTV borcunu ödeme derdini sona erdiren kampanya! Bunu daha önce bilmiyordunuz...

MTV borcunu ödeme derdini sona erdiren kampanya! Bunu daha önce bilmiyordunuz...

MTV borcu dönemi sona eriyor. MTV ödemeleri için kısa bir süre kalırken taksit kampanyaları da peş peşe geliyor. Bankalar tarafından yapılan yeni kampanyalar sürücülerin de dikkatinde yer alıyor. İşte 2023 banka taksit tutarları…

Motorlu Taşıt Vergisi yani MTV borçları için ilk ödemeler 31 Ocak 2023 tarihinde sona eriyor. Motosiklet, otomobil, kamyonet, kamyon, otobüs gibi araçları olan kişiler her yıl MTV ödemesi yapıyor. İlk taksit ödemesi için az bir süre kalırken bankalar tarafından yapılan kampanyalarda dikkat çekiyor. Bu kapsamda bankaların mobil uygulamaları ya da Gib.gov.tr üzerinden yapılan ödeme yöntemleri ile farklı tutarlar ortaya çıkmaktadır. Taksitlendirme yaparak ödeme imkanı sunan bankalar bazen 2 bazen de 4 taksit yapabilmektedir. Bu kapsamda ödemeler için mobil uygulama internet bankacılığı ya da Gib.gov.tr adresi üzerinden kolay bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte ödeme işlemleri de kolay bir hal aldı. Bankaların taksit oranlarından yararlanmak isteyen sürücüler hangi bankanın ne kadar taksitlendirme yaptığını merak ediyor. İşte 2023 banka taksit tutarları…

ZAMANINDA ÖDEME YAPMAK ÖNEMLİ


MTV ödemesini yapmak isteyen vatandaşlar bankaların kampanyalarına yakından takip ediyor. Kampanyadan yararlanmak için sürücülerin ödemelerini zamanında yapması gerekmektedir. Zamanında yapılmayan ödemeler cezaya girerken taksit imkanından yararlanmakta mümkün olmuyor. Bu kapsamda geçerli olan tarihler arasında ödeme yapmanın önemli olduğu belirtiliyor.

mtv-borcu-odemek.jpg

HANGİ BANKA NE KADAR TAKSİTLENDİRME YAPIYOR?


2023 yılında MTV borcu ödeyecek olan sürücüler için yapılan banka kampanyaları ve taksitlendirme tutarları şu şekildedir:

  • Yapı Kredi World Card ile ödeme yapan kişiler 3 taksit imkanından yararlanırken gib.gov.tr üzerinden World Pay QR ile ödeme yapılması durumunda taksit tutarı 4'e yükseliyor.
  • Garanti Bonus Kart ile ödeme yapan kişiler 3 taksit imkanından yararlanırken gib.gov.tr üzerinden GarantiPay ile ile yapılan ödemelerde taksit tutarı 4'e yükseliyor.
  • İş Bankası MTV ödemesi için 1 Ocak-5 Şubat 2023 tarihleri arasında Maksimum Kartla yapılan 300 TL ve üzeri ödemeler için 4 taksit imkanı sunuyor.
  • Ziraat Bankası üzerinden 1 Ocak 8 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılan ödemelerde 4 taksit imkanı sunuluyor.
  • Halkbank Paraf Kartı kullanan kişiler 1 Ocak-31 Ocak 2023 tarihleri arasında MTV ödemesinde 3 taksit imkanından yararlanıyor.
  • VakıfBank Worldcard ile 1 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında yapılan ödemeler için faizsiz 3 taksit imkanı sunuluyor.
  • DenizBank işletme kartı ile yapılan MTV ödemeleri için 3 taksit imkanı sunuluyor.
  • Albakara Türk Worldcard ile MTV ödemesi yapan kişiler 3 taksit imkanından yararlanabilir.
  • HSBC Advantage ile MTV ödemelerinde 3 taksit imkanından yararlanabilirsiniz.
  • TEB kartlarıyla MTV ödemeleri 3 taksit oluyor.
  • ING Bank Mobil üzerinden yapılan MTV ödemeleri için 4 taksit, gib.gov.tr üzerinden yapılan ödemeler içinde 2 taksit imkanı sunuluyor.
  • QNB Finansbank CardFinans'la yapılan MTV ödemelerinde 3 taksit imkanlarından yararlanabilirsiniz.
  • Şekerbank Bonus kart ile ödeme yapanlar 2 taksit imkanından yararlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN