Müge Anlı her yerde onları arıyordu! Cesetleri bakın nereden çıktı: Duyanlar kulaklarına inanamadı

Müge Anlı her yerde onları arıyordu! Cesetleri bakın nereden çıktı: Duyanlar kulaklarına inanamadı

Ünlü televizyon sunucusu Müge Anlı'nın günlerdir aradığı 3 kişilik aileyle ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı. Anne ve iki çocuğunun cesetleri polisin operasyonuyla ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan kişinin kimliği ise duyanları adeta şoke etti. İşte detaylar...

Silivri ilçesinde toprağa gömülü halde bulunan üç ceset, büyük bir üzüntü ve şokla karşılandı. Cesetlerin, kayıp olarak aranan Sevgi Demirci ve iki çocuğuna ait olduğu düşünülmektedir. Ünlü televizyon programı sunucusu Müge Anlı'nın da gündeme taşıdığı bu olay, geniş çaplı bir soruşturmanın başlamasına sebep oldu. Demirci'nin boşandığı eşinin yeğeni olan Ü.Y. ile yapılan görüşmeler, cinayetin aydınlatılmasına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Şu anda Ü.Y. ve bir akrabası gözaltında bulunmaktadır.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'ne başvuran 38 yaşındaki Sevgi Demirci'nin yakınları, Demirci ve iki çocuğu olan 20 yaşındaki oğlu Eren Polat ve 13 yaşındaki kızı Rümeysa Polat'tan 25 Ocak 2021 tarihinden bu yana haber alamadıklarını bildirdi ve yardım talep etti. Kayıp Şahıslar Büro Amirliği, olayı araştırmak amacıyla Silivri'de yaşayan Sevgi Demirci'nin son görüldüğü yeri incelemeye başladı. Sevgi Demirci, Ankara'da yaşadığı eski eşinden ayrıldıktan sonra çocuklarıyla birlikte İstanbul'a gelmişti. Arama çalışmaları, Eren Polat'ın kaybolduğu gün bir yakınına gönderdiği bir fotoğraf üzerinde yapılan incelemeler sonucunda yıkılmış bir ev enkazı çevresinde yoğunlaştırıldı.

1-006.jpg

Silivri'nin Değirmenköy mevkiinde yapılan kazı çalışmaları sırasında bir cesede ulaşıldı. Daha sonra aynı çukurda, üç kişiye ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulundu. Bulunan kemik parçaları, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kemiklerin Sevgi Demirci, Eren Polat ve Rümeysa Polat'a ait olup olmadığı, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak inceleme sonucunda belirlenecektir.

Olayla ilgili olarak 38 yaşındaki Sevgi Demirci'nin eski eşinin yeğeni olan Ü.Y. ve Ü.Y.'nin bir akrabası gözaltına alındı. Sevgi Demirci'nin yakınları, Müge Anlı'nın programında Ü.Y.'nin cinayeti işlemiş olabileceğini iddia etmişler

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN