Müge Anlı'da dehşete düşüren cinayet itirafı! Cesedi bulundu: Kendi kazdığı çukura...

Müge Anlı'da dehşete düşüren cinayet itirafı! Cesedi bulundu: Kendi kazdığı çukura...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu sefer bir cinayet itirafı geldi. Ankara'dan gelerek İstanbul'a yerleşen ve hemen sonra ortadan kaybolan Sevgi Demirci ile çocuklarının kayıp dosyasında sonuca ulaşıldı. 38 yaşındaki talihsiz kadın ve 20 yaşındaki oğlu Eren ile 7 yaşındaki kızı Rümeysa'nın son görüldüğü yerde üç cesede ulaşıldı. Canlı yayında itirafta bulunan ve göz altına alınan Ömer Yurdakul cinayetleri bildiğini, ayrıca iki kişinin daha öldürüldüğünü söyledi.

Sevgi Demirci'nin acılı ailesi Demirci ve çocuklarının bulunması için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına başvurmuştu. Genç kadının ve çocuklarının son görüldüğü adreste bulunan yıkık prefabrik evde şüphe çeken detaylar görülmüştü.

muge-anli-5.jpg
İddialar üzerine Jandarma ekipleri Silivri'deki yıkık evin arazisinde arama çalışması başlattı. Ekipler Silivri Değirmenköy mevkiindeki yeşil alanda kazı çalışması başlattı ve yapılan kazıda toprağa gömülü şekilde 3 ceset bulundu.

muge-anli-2.jpg
STÜDYODA İTİRAF ETTİ

Ömer Yıldırım Müge Anlı'nın programında cinayetleri bildiğini itiraf ederek Müge Anlı'nın "Kendi kazdığı toprağa mı gömüldü yani bu çocuk sorusuna "Öyle görünüyor" cevabını verdi.

muge-anli-3.jpg

Suçlamaların yöneltildiği Ü. Yıldırım ve Ömer Yıldırım Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından gözaltına alınarak akşam saatlerinde getirildikleri Asayiş Şube Müdürlüğünde sorguya alındı. Polis tarafından sorgulanan Ü.Y. kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmezken diğer şüpheli Ö.Y. cinayetleri bildiğini ayrıca iki kişinin daha öldürüldüğünü söyledi.

muge-anli-4.jpg

KAZI ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Şüpheli Ö.Y., Kayıp Şahıslar Büro Amirliğinde gerçekleşen sorgusunda Ü.Y.'nin Sevgi Demirci'nin kocası Mücahit Polat ile onun akrabası olan Erdoğan Polat'ı da öldürerek Silivri ve Çatalca'da gömdüğünü söyledi.

Sevgi Demirci'nin Erdoğan Polat'la da ilişki yaşadığını iddia eden Ö.Y., 2017 ve 2018 yıllarında meydana gelen iki olayı da, Ü.Y.'nin kendisi de öldüreceğinden korktuğu için kimseye söylemediğini iddia ettiği öğrenildi. Polis ekipleri şüphelinin bu ifadesi üzerine Ö.Y.'nin cesetlerin gömüldüğünü belirttiği Silivri ve Çatalca'da iki farklı bölgede kazı çalışması başlattı ve 3 kişinin cesedine ulaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN