Müge Anlı'daki Nevrigül Alan cinayetinin kilit ismine gözaltı kararı

Müge Anlı'daki Nevrigül Alan cinayetinin kilit ismine gözaltı kararı

Bursa'da kayıp olarak aranan Nevrigül Alan'ın cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Müge Anlı'nın programında bildiklerini anlatan genç kadının 16 yaşındaki kardeşi N.A. gözaltına alındı. Programda N.A ve bazı erkeklerin bir mahallede parti yaptıkları ve gayri meşru ilişkiler ile uyuşturucu iddiaları üzerine savcılığın yeni bir soruşturma başlattığı da öğrenildi.

Bursa'nın İznik ilçesinde yaşayan Nevrigül Alan (22), Gemlik’te babasının yanına gitmek için evden ayrıldı. Çocuklarını almak için babasının evinden ayrılan kadından bir daha haber alınamadı. Yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi.

Ekipler Nevrigül Alan’ı bulmak için çalışma başlattı. Ekiplerin arama çalışmaları devam ederken Gemlik Umurbey Mahallesi’nde çevredeki bir tarla sahibi tarafından polise zeytinlikte ceset olduğu ihbarı geldi.

8005369.jpg

45 GÜN SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ekipler cesedin 45 gün önce kaybolan Nevrigül Alan’a ait olduğunu belirlendi. Genç kadının cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kayıp Nevrigül Alan’ın Umurbey Mahallesinde zeytinlikte ölü bulunmasının ardından, Nevrigül’ün kardeşi N.A., eski eşi Remzi ve kardeşi Abdullah Müge Anlı’nın programında bir haftadır olayla ilgili bildiklerini anlatıyordu.

8005368.jpg

GENÇ KADININ KARDEŞİ GÖZALTINDA

Programda N.A ve bazı erkeklerin Ziya Kaya Mahallesi’nde parti yaptıkları ve gayri meşru ilişkiler ve uyuşturucu iddiaları üzerine savcılığın yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.

8005366.jpg

Ziya Kaya Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alınan N.A.’nın savcılık tarafından ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN