'Muğla Belediyesi projelerimizi engelledi' diyen Erdoğan'a yanıt: Talep ettiğim paranın yüzde 2'sini veriyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Erdoğan’ın ''Muğla hak ettiği yerde değil. En büyük engel ise bu şehri büyükşehir belediyesini yöneten zihniyet. Projelerimizi engellediler'' sözlerine yanıt verdi. Gürün, ''Ben yatırım yapacağım diye kendimi parçalıyorum. Proje bazında para istiyorum, talep ettiğim paranın ancak yüzde 2'sini alıyorum. Biz, hukuku çalıştırarak kentimizi yağmalandırmamaya engel olmuşuz'' dedi.

Dün Muğla'da partisinin mitingine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Projelerimizi engellediler' çıkışını yapmıştı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Gürün de bugün Milas’a kültür, sanat alanında hizmet edecek ve sosyal hayatı zenginleştirecek Milas Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde çarpıcı açıklamalar yaptı.

Temel atma töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Muğla mitinginde ''Muğla hak ettiği yerde değil. En büyük engel ise bu şehri büyükşehir belediyesini yöneten zihniyet. Hiçbir şey üretmeyip Muğla'yı köy görüntüsünde tutanlar projelerimizi engellemek için ellerinden geleni yaptı” sözlerine yanıt verdi. Osman Gürün, proje kapsamında talep ettiği bütçenin verilmediğini öne sürdü.

'KENTİMİZİ KORUMAYA YAĞMALANDIRMAMAYA...'

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Gürün, şunları söyledi;

''Haydan gelenler ve başka bir yerden gelenler bir şeyler söylüyor, 'ne deyip durusunuz siz' diyesimiz geliyor. Diyor ki, 'biz yatırımı reddetmişiz' Ben yatırım yapacağım diye kendimi parçalıyorum. Senden proje bazında para istiyorum, bakın talep ettiğim paranın ancak yüzde 2'sini veriyor. İller bankasına 2014'ten beri yatırmış olduğum paranın yüzde 8'ini kredi olarak verdi. Para yatırıyorum, o param kadar bile kredi alamıyorum. Ama yine de engelleniyoruz. Hukuku çalıştırarak, kentimizi korumaya yağmalandırmamaya, biz ona engel olmuşuz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN