Muhammet'ten 1 yıldır haber yok! Ailenin iddiaları kan dondurdu

Muhammet'ten 1 yıldır haber yok! Ailenin iddiaları kan dondurdu

Adana'da 1 yıldır kayıp olan 25 yaşındaki Muhammet Akan'ın ailesi, oğullarının kaçırılıp öldürüldüğünü iddia etti. "Oğlum öldüyse bir mezarı olsun" diyen Anne Emine Akan'ın "Gidip toprağıyla avunayım. Onu çok özledim" sözleri yürek burktu.

2022 Aralık ayında askere gidecek olan Muhammet Akan, iddiaya göre askere gitmeden önce ortağı A.B tarafından kaçırıldı. Aile, oğullarını kurtarmak için A.B'ye 500 bin lira para ödedi. Ocak ayında eve dönen Muhammet Akan, 8 Şubat 2023 tarihinde tekrar ortadan kayboldu.

3 Temmuz'da Muhammet Akan'ın Adana Adliyesi'nde ifade verdiğini öğrenen aile, oğullarıyla görüştü. Fakat Muhammet Akan, Antalya'da olduğunu ve borcunu ödedikten sonra geri geleceğini söyledi.

Akan'dan 7 aydır haber alınamıyor. Aile, Akan'ın alacaklılar tarafından öldürüldüğünden endişe ediyor.

gggg.jpg

'ÖLDÜYSE GİDİP TOPRAĞIYLA AVUNAYIM'

"Oğlum öldüyse bir mezarı olsun" diyen Anne Emine Akan "Gidip toprağıyla avunayım. Onu çok özledim. Hayatından endişe ediyorum. Oğlum bize çok düşkündü ama aylardır haber alamıyoruz. En son Temmuz ayında gördüm. Eve gelsin diye yalvardım ama gelmedi" dedi.

'TEFECİLERE BORCU VAR'

25 yaşındaki Muhammet Akan, yaklaşık 2 sene önce arkadaşı A.B. (27) ile giyim mağazası açtığını söyleyen aile, işlerin kötü gitmesi üzerine A.B'nin, Akın'ı tefecilere borçlandırdığını da iddia etti. Akın'ın hayatından endişe eden aile yetkililerden yardım istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN