Muharrem İnce partisinin oy oranını açıkladı: En fazla AK Parti'den alıyorum

Muharrem İnce partisinin oy oranını açıkladı: En fazla AK Parti'den alıyorum

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, katıldığı bir canlı yayında partisinin ve kendisinin oy oranına ilişkin açıklamalarda bulundu: Anketlerdeki oranımıza göre en az CHP'den en fazla AK Parti'den oy alıyorum.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrasında TV100 ekranlarında Ece Üner'e konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan bir ittifak teklifi gelmediğini belirten İnce, "Hayır öyle bir konuşma ve teklif olmadı. İttifaklar iki türlü kurulur. Birincisi menfaat, ikincisi ilke ittifakları. Ben ilkelerimizi söylüyorum. Çıkışta söyledim bir kısmını. Biz asla Atatürk'ü tartıştırmayacağız. Atatürk kırmızı çizgimizdir. Oy alacağız diye tarikatlara göz kırpamam. Laik ve bilimsel eğitim vazgeçilmezimizdir" dedi.

"MEMLEKET PARTİSİ'NİN OYU YÜZDE 11"

Partisinin oy oranına dair de iddialarda bulunan İnce, "Memleket Partisi'nin oyu yüzde 11" olduğunu iddia etti. İnce, kendisinin oy oranını ise yüzde 16-17 bandında olduğunu açıkladı.

İnce son olarak aldıkları oylar için, "Seçime daha 46 gün var bekleyelim görelim neler olacak. Anketlerdeki oranımıza göre en az CHP'den en fazla AK Parti'den oy alıyorum." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN