Muharrem İnce'yi sinirlendiren soru: Saygısızca buluyorum

Muharrem İnce'yi sinirlendiren soru: Saygısızca buluyorum

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye, “Adaylıktan çekilecek misiniz? sorusu yöneltilince sinirlendi. İnce, bu soruya, "Bu soruyu saygısızca buluyorum. Bunu ben saygısızlık olarak görüyorum, soru olarak almıyorum. Demokratik hakkımı kullanmayacak mıyım?" dedi.

Sözcü TV’de katılmış olduğu canlı yayında, soruları cevaplayan Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bilim insanlarıyla birlikte yapmış olduğu çalışmalar sonucu öngörülerinin çıktığını dile getiren İnce, su krizinin terörden daha büyük ‘bela’ olduğunu ifade etti.

İnce, ‘Adaylıktan çekilecek misiniz?” sorusu sorulduğu zamansa tepki gösterdi.

İnce, bu soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Bu soruyu saygısızca buluyorum. Bunu ben saygısızlık olarak görüyorum, soru olarak almıyorum. Demokratik hakkımı kullanmayacak mıyım? İlkokul çocuğuna bile 4 seçenek sunuyorlar. Böyle bir demokrasi olabilir mi? Neden çekileyim? Çekilince oylar oraya mı akacak? Siyaset ikna işi değil midir? Bunu çok sağlıksız bir yol olarak görüyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN