Murat Gezici: Muharrem İnce birkaç hafta sonra adaylıktan çekilmek isteyecek

Murat Gezici: Muharrem İnce birkaç hafta sonra adaylıktan çekilmek isteyecek

Gezici Araştırma Şirketi'nin sahibi Murat Gezici, 14 Mayıs seçimlerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gezici, "Muharrem Bey önümüzdeki süreçte birkaç hafta sonra adaylıktan çekilmek isteyecektir. Yani Kemal Bey'i destekleyeceğini ifade edebilir" dedi.

14 Mayıs genel seçimlerine bir aydan az bir süre kala anket çalışmaları devam ediyor. Kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici, katıldığı CNN Türk canlı yayınında dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

‘İNCE, ADAYLIKTAN ÇEKİLEBİLİR’

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ‘ikinci tura kalacağım, Kılıçdaroğlu yerine bana oy verirler kazanırım’ açıklaması gündemden düşmüyor. Gezici de anket sonuçlarını değerlendirerek, Muharrem İnce'ye olan desteğin giderek azaldığını ve İnce’nin Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilebileceğini söyledi.

Murat Gezici İnce hakkında şunları kaydetti:

"Muharrem Bey önümüzdeki süreçte birkaç hafta sonra adaylıktan çekilmek isteyecektir. Yani Kemal Bey'i destekleyeceğini ifade edebilir. İlk turda çekilebileceğini düşünüyorum. Çünkü Muharrem Bey'e önceki destek yok. Sadece iktidar medyası tarafından bir destek var. 2018'de Muharrem Bey'le ilgili köşelerinde bir kez bile yazı yazmayanlar, günde 10 kez bahseder hale geldi şimdi.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN