Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlundan 'helal olsun' dedirten hareket! Bunu kimse bilmiyordu: Tam babasının oğlu

Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlundan 'helal olsun' dedirten hareket! Bunu kimse bilmiyordu: Tam babasının oğlu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu hakkında herkesi şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yazıcıoğlu ile görüşmesi sonrası Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Olçok'tan şaşırtan bir açıklama geldi. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek "Helal olsun" dedirtti.

Seçime kısa bir süre kala cumhurbaşkanı adayları da netleşmeye başladı. Siyaset gündemi ise her gün yeni iddialarla sıcaklığını koruyor. Partililer kritik seçime hazırlanırken, GP Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Olçok, Halk TV'de Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu. Yazıcıoğlu'nun CHP'den milletvekili adayı gösterileceği iddia edilmişti...

nihalolcok.jpg

GELECEK PARTİLİ OLÇOK'TAN YAZICIOĞLU AÇIKLAMASI

15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyib'i kaybeden Nihal Olçok, Halk TV'de gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun askerliğine dair bir detay veren Olçok herkesi şaşırttı.

muhsin.jpg

SEÇİMLERE YAKIN KARTLAR AÇILMAYA BAŞLANDI

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, siyasette de gündem sıcaklığını korumaya devam ediyor. BBP'nin Cumhur İttifakı'nı desteklemesiyle gözler tekrardan merhum lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm nedenine döndü. Nihal Olçok, ise Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun babasının ölümü sonrası sağlık sorunları yaşadığını buna rağmen yine askerlik görevini yaptığını söyledi.

gelecekpartisi.jpg

"BABASI ÖLDÜKTEN SONRA SAĞLIK SORUNLARI YAŞADI"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Fatih Furkan Yazıcıoğlu ziyaret etmesiyle eski dosyalar da gündeme geldi.

kemal.jpg

Görüşmeye dair değerlendirme yapan Nihal Olçok, "Babası Sayın Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonra Furkan, sağlık sorunu olmasına rağmen askere alınmıştır, bedelliye. Sağlık sorununu buradan deklare etmek istemem. Sonra size bilahare söylerim isterseniz, ona rağmen bedelliye alınmıştır.” diyerek şaşırtan bir detay verdi.

"MIŞ GİBİ DEĞİL, GERÇEK"

Olçok, Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun sağlık sorununun ciddi olmasına rağmen, askerliğini yaptığını belirterek, "Öyle sağlık şeyi değil yalnız, ‘mış’ gibi değil, gerçek” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN