Muhtar ve 2 oğlu silahlı saldırıda öldü

Muhtar ve 2 oğlu silahlı saldırıda öldü

Muş'un Korkut ilçesinde köy muhtarı Ferit Yasit, Muzaffer Özkan ile iki oğlunun silahlı saldırısında öldü. Jandarma operasyonunda Mustafa Özkan da öldü. Özkan'ın intihar ettiği açıklandı.

Muş'un Korkut ilçesine bağlı Akyıldız köyünde düzenlenen silahlı saldırı ve ardından düzenlenen operasyonda iki kişi öldü, iki kişi yaralandı.

İddiaya göre, Muzaffer Özkan ve üç oğlu bayram namazı sonrası köy muhtarı 54 yaşındaki Ferit Yasit’in evine gitti. Kapının önünde duran muhtar Yasit, Muzaffer Özkan ve oğullarının silahlı saldırısında yaralandı.

İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan muhtar Yasit, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Şüphelilerin yakalanması için jandarma operasyon düzenledi. Köyün dışında baba ve iki oğluyla jandarma ekipleri arasında çatışma çıktığı belirtildi. Çatışmada Özkan’ın oğullarından biri yaralandı. İddiaya göre yakalanacağını anlayan Muzaffer Özkan ise intihar etti.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN