Murat Kurum, "Kanal İstanbul" sorusunu yine cevapsız bıraktı

Murat Kurum, "Kanal İstanbul" sorusunu yine cevapsız bıraktı

Türkiye, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kilitlenirken AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, kendisine yöneltilen 'Kanal İstanbul' sorusunu "Kanal İstanbul konusunda ne söylememizi bekliyorsunuz anlayamıyorum" diyerek bir kez daha cevapsız bıraktı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Arnavutköy'de bulunan Deliklikaya Özel Endüstri Sanayi Bölgesi'ni (DESB) ziyaret etti.Burada bir konuşma yapan Kurum, "Ekonomide oyun kurucu İstanbul" hedeflerinin olduğunu söyledi.

Konuşmasının ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Kurum, gazetecilerin sorularını yanıtladı ancak "Kanal İstanbul" sorusunu yine geçiştirdi.

"NE SÖYLEMEMİ BEKLİYORSUNUZ?"

Kurum, Kanal İstanbul ile ilgili sorulan bir soruya şöyle yanıt verdi:

“İstanbul’un sorunları var dediğimizde ‘Kanal İstanbul’u yapacak mısınız?’ diyorsunuz. Arkadaşlar, İstanbul’un gündeminde ne varsa onu yapacağız. Yani ne söylememizi bekliyorsunuz sizi anlayamıyorum ben.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN