Mutfağın vazgeçilmezi o ürüne de zam geldi! Zamlı fiyat cepleri yakacak! Son 1 ayda...

Mutfağın vazgeçilmezi o ürüne de zam geldi! Zamlı fiyat cepleri yakacak! Son 1 ayda...

Türk mutfağının vazgeçilmezi olan o ürün ciddi miktarda zamlandı! Son zamlarla birlikte adeta cep yakacak. Mutfakta artık o ürünün yer alması çok zor! Zam miktarı ise son 1 ayda...

Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası olan bu ürün, son dönemde ciddi bir zam furyasıyla karşı karşıya. Ardı ardına gelen zamlar, bu ürünün fiyatını adeta cep yakacak boyutlara taşıdı. Artık mutfakta bu temel malzemenin bulunması oldukça zor bir hal aldı. Son bir ayda yaşanan zam oranı ise...

ZEYTİNYAĞINA BÜYÜK ZAM!

t-002.jpg

Ekonomi yazarı Barış Soydan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla son dönemde yaşanan önemli bir ekonomik gelişmeye dikkat çekti. Soydan, zeytinyağı fiyatlarına gelen yüksek orandaki zammı kamuoyuyla paylaştı.

SON 1 AYDA YÜZDE 75 ZAM

afsd.jpg

Soydan'ın paylaştığı grafiğe göre, zeytinyağı fiyatları son bir ayda yüzde 75 gibi büyük bir oranda arttı. Ekonomi yazarı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bugün markette 2 litrelik zeytinyağının 420 lira olduğunu görünce kendimden şüpheye düştüm, geçen ay 200 küsur lira değil miydi bu? Gerçekten öyleymiş. Bir ayda yüzde 75 zam!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN