Mahsun Kırmızıgül o kesime isyan etti: Halk nefret ediyor!

Mahsun Kırmızıgül o kesime isyan etti: Halk nefret ediyor!

Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, deprem bölgesinde yardım yapan bazı insanların depremzedelerin kamera ile görüntülerini alarak klip ve paylaşım amaçlı malzeme çıkarmasına isyan etti. Kırmızıgül "Halk bundan nefret ediyor, insanların acısına bir kere de kamerasız ortak olun." dedi.

Şarkıcılığının yanı sıra yönetmenliği ve oyunculuğuyla da tanınan Mahsun Kırmızıgül, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından afet bölgesine giden isimlerden biriydi.

İlk 21 gün AHBAP Derneği ile birlikte çalışarak bölgede bulunan Kırmızıgül, iki hafta önce İstanbul'a döndü.


Kısa süre önce yeniden deprem bölgesine giden Kırmızıgül, Twitter hesabından yayınladığı mesaj ile yardım çağrısında bulundu:


"Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara baş sağlığı diliyorum. Depremin vurduğu Adıyaman'a geldik tekrar. Burada hayatta kalma savaşı aynen devam ediyor. Büyük felaketten kurtulan, her şeyini kaybeden yoksul halk, bu kez yağmurla uğraşıyor. Bu şartlarda ayakta durmak çok zor. İnsanların dayanışmaya ve sizlerden gelen yardıma ihtiyacı var."

53 yaşındaki şarkıcı, son olarak yardımlarını "göze sokarak" yapan yardımseverlere isyan etti. "Onlar depremde çaresiz kalan onurlu insanlar diyen Kırmızıgül, bölgedeki halkın bu şekilde yapılan yardımdan nefret ettiğini de aktardı.


Mahsun Kırmızıgül’ün paylaşımı şu şekilde:
"Depremde çaresiz kalan onurlu insanlarla, yetim çocuklarla klip, fotoğraf, video çekenlerden halk nefret ediyor. Şu asrın felaketinde bile yardımları insanların gözüne sokarak yapıyorsunuz. Ayıptır. Yahu bir gün de insanların acılarına kamerasız ortak olun. Samimi ve dürüst olun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN