Nakit ihtiyacı olan hemen başvursun! Garanti BBVA'dan faizsiz kredi imkanı: 10.000 TL'ye kadar şartsız, koşulsuz...

Nakit ihtiyacı olan hemen başvursun! Garanti BBVA'dan faizsiz kredi imkanı: 10.000 TL'ye kadar şartsız, koşulsuz...

Ülkemizde yer alan özel bankalardan Garanti BBVA, kısa bir süre önce yeni kampanyasını müşterilerine duyurdu. Yaptığı kampanyalar ile sık sık kendisinden söz ettiren Garanti Bankası, faizsiz nakit avans kampanyasını başlattı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara duyurulan kampanya detayları paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

PARA SIKIŞANLARA DEV MÜJDE

Garanti BBVA tarafından müjdeli haber kısa bir süre önce müşterilerine geldi. Türkiye'de yer alan özel bankalardan birisi olan Garanti BBVA, sürekli olarak başlattığı kampanyalar ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Bu kez müşterilerine faizsiz nakit avans ödemesi yapıyor.

Son yıllarda yaşanan ekonomik sıkıntılar ve geçim zorluğunu ortadan kaldırmak adına müşterilerine faizsiz nakit avans kampanyasını başlattı. Başvuru yapan vatandaşlar şubeye gitmeden faizsiz nakit avans sahibi olabiliyor.

Başvuruda bulunmak isteyen kişiler öncelikle bireysel kredi kartı başvurusu yapması ve onaylanması gerekiyor. Onaylanmasıyla birlikte 10.000 TL'ye varan faizsiz ve masrafsız bir şekilde taksitli nakit avans sahibi oluyor. Taksitli nakit avans için belirlenen vade süresi 6 ay olarak açıklandı.

0x0-evde-bakim-maasi-yatan-iller-16-ocak-2023-evde-bakim-maasi-ne-zaman-yatacak-ne-kadar-oldu-1673839089627.jpg

İLK MÜŞTERİLERE FAİZSİZ NAKİT AVANS İMKANI

Garanti BBVA tarafından başlatılan faizsiz nakit avans kampanyasından faydalanmak için bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Resmi web sitesi üzerinden paylaşılan kampanya detayları ile birlikte başvuru süreci duyuruldu.

Kampanyaya başvuru için Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını takip etmeniz gerekir. İlk defa müşterisi olmanız halinde Garanti BBVA tarafından kredi kartı başvurunuzun onaylanması halinde faizsiz nakit avanstan faydalanabilirsiniz.

para-tl-200-tl.webp

TAKSİTLİ NAKİT AVANS KOŞULLARI

Garanti BBVA tarafından resmi web sitesinde paylaşılan kampanya koşulları ise şu şekilde;

  • Kampanya 1 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
  • Taksitli Nakit Avans kampanyasından Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması durumunda faydalanabilecektir.
  • Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerlidir.
  • Kampanya tanımı kredi kartı başvurusu onaylandıktan 1 gün sonra yapılacaktır.
  • Taksitli Nakit Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekmektedir. Şifresi belirlenmemiş ve henüz kullanıma açılmamış kartlar kampanyadan faydalanamaz.
  • Kampanya kapsamında kredi kartı 1 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında açılan müşteriler 31 Temmuz 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir.
  • Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans kredi kartı açılışından sonra sadece 1 kez kullanılabilecektir.
  • Kampanya kapsamında maksimum 10.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilir. 10.000 TL’den yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN