Nakit ihtiyacı olanlara müjde! Garanti BBVA'dan düşük faizli kredi: Başvuru yapanın hesabına 60.000 TL yatıyor...

Nakit ihtiyacı olanlara müjde! Garanti BBVA'dan düşük faizli kredi: Başvuru yapanın hesabına 60.000 TL yatıyor...

Garanti BBVA tarafından nakit ihtiyacı olan müşterilere yeni kampanya duyuruldu. Nakit ihtiyacınızı karşılayacak kampanya kapsamında başvuru yapan kişilere 60 bin TL ödeme yapılıyor. Düşük faiz oranları ve uygun vadeyle gündemde yer alan ihtiyaç kredisi detayları paylaşıldı. Peki kredi faiz oranı ve vade süresi ne kadar? İşte tüm detaylar...

NAKİTE SIKIŞANLAR BAŞVURUYOR

Son zamanlarda yükselen enflasyon ve kur nedeniyle nakite sıkışan vatandaşlara özel kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Garanti BBVA tarafından başlatılan kampanya ile birlikte nakit ihtiyacınız sona eriyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların başvuru yapmasıyla birlikte hesabına düşük faiz oranlarıyla kredi miktarı yatırılıyor.

Her geçen süre zarfında artış gösteren nakit ihtiyacı vatandaşların belini büküyor. Borcu olan ya da nakit parayı ihtiyacı olan vatandaşlara Garanti BBVA'dan nakit ihtiyaç kredi kampanyası başladı. 60 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sağlayan garanti bankası uygun faizlerle hizmet vermeye devam ediyor.

dq-bajwaaedstr-9xlb.jpg

İHTİYAÇ KREDİ DETAYLARI

Nakit ihtiyacını karşılamak adına ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. Garanti BBVA tarafından uzun vade seçenekleriyle ihtiyaç kredisi sunuluyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların başvuruda bulunduğu nakit ihtiyaç kredisi ile 50 bin TL için 36 aya varan vade imkanları sunuluyor.

Kredi tutarının 50 bin TL ile 100 bin TL arasında olması halinde vade süresi 24 aya kadar yükseliyor. Kredi tutarının 100 bin TL ye ulaşması halinde verilen vade süresi sadece 12 ay olarak açıklandı. Kredi kampanyasından faydalanmak ve detayları öğrenmek için Garati BBVA resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

varliklarini-tlye-donusturen-kurumlara-vergi-istisnasi-getiren-kanun-resmi-gazetede-ttmz.webp

İHTİYAÇ KREDİSİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Nakit ihtiyaç kredisine başvurmanız için sizden istenilen çalışan olmanız halinde bordro ve gelir belgenizin sunulması gerekiyor. İhtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen emekli vatandaşlar ise emekli belgesi ile başvurularını tamamlayabilecekler. Şirket sahipleri firma ile yeterli ve gerekli olan belgeleri sunarak kampanyadan faydalanabilecek. Kira geliri edenlerin ise kira geliri ile başvuruda bulunması gerekir.

FAİZ ORANI VE AYLIK ÖDEME ÖRNEĞİ

60 bin TL kredi çeken vatandaşlar örnek ödeme hesaplamalarına göre aylık 6 bin 90 lira 87 kuruş (6.090,87 TL) ödeme yapacak. Aylık ödeme halinde 60 bin TL tutarındaki kredi 73.090,39 TL olarak belirtilyior. İhtiyaç kredisine faiz yüzde 2,54 oranında uygulanacağı bilgisi paylaşılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN