Nisan geldi alımlar başladı! 18 ile 45 yaş arası herkes başvuru yapabilecek... En az 13-14 bin TL maaş veriliyor!

Nisan geldi alımlar başladı! 18 ile 45 yaş arası herkes başvuru yapabilecek... En az 13-14 bin TL maaş veriliyor!

Son zamanlarda sık sık duyurulan bekçi alımlarına nisan ayı ile birlikte yenisi eklendi. Vatandaşlar tarafından yakın takibe alınan bekçi alımlarına dair başvurular başladı. Nisan ayına girilmesiyle birlikte başlayan alımlar 18 yaş ile 45 yaş arasında tercih ediliyor. İşe başlayanlara yüksek maaş garantisi veren bekçilik, en az 13 bin TL ile 14 bin TL maaş sunuyor. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...

NİSAN AYI BEKÇİ ALIMLARI BAŞLADI!

2023 yılı ile bekçi alımları tüm hızıyla devam ediyor. Son zamanlarda sık sık duyurulan bekçi alımları bu kez İŞKUR üzerinden yapılacak. 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da binlerce bekçi alımı için duyurular yapılmaya devam ediliyor.

İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular ile birlikte vatandaşlar meslek sahibi olabilecek. 2023 yılı ile birlikte özel sektörde bekçi alımlarını tek bir noktada toplayan İŞKUR, yüksek maaş ile bekçi olmak isteyen vatandaşlara fırsat sunuyor.

634920747af507195c4cfc52.webp

BEKÇİ ALIMLARI BAŞVURU ŞARTLARI

Bekçi alımlarından faydalanabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Özel sektörde yapılan bekçi alımları için özel şartlar sunuluyor. Fakat bekçi alımlarında yer alan genel şartlar şu şekilde;

  • C. vatandaşı olmak,
  • İlköğretim, lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak,
  • 18 yaşını doldurmuş olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak, kamu hizmetlerinden mahrumiyetinin olmaması ve mahkûm olmamak,
  • Uyarıcı madde tüketimi nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak
  • Terör örgütleri ile bu örgütlerin legal ya da illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş ve katılmamış olmak
  • Vardiyalı çalışma sistemine uygun durumda olmak
  • Mesleğini yerine getirmesine engel olacak herhangi bir sağlık sorunun olmaması

0x0-bekcilerle-devriyede-ilk-kelepce-hirsiza-1503215807224.jpg

BEKÇİ BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIYOR?

2023 yılının nisan ayı ile birlikte yapılacak olan bekçi alımları İŞKUR tarafından duyuruldu. Yapılan açıklama ile birlikte 18 yaş ile 45 yaş arasındaki vatandaşlar bu fırsattan faydalanabilecek. 18 yaş ile 45 yaş arasının başvuru yapılabileceği açıklanmasıyla birlikte ilköğretim, lise, ön lisans ve lisans mezunu olan tüm vatandaşlar bekçilik için başvuruda bulunabilecek.

Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden, İŞKUR aracılığıyla yapılacağı belirtiliyor. Bekçi alımlarının nisan ayına özel olduğu belirtildi. Başvuru şartlarını taşıyan vatandaşların başvuruda bulunması gerektiği açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN