Nureddin Nebati’den Güldür Güldür paylaşımı: Gözlerimdeki ışıltıyı göremedim

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kendisinin taklidini yapan Güldür Güldür'ün skeciyle ilgili paylaşımda bulundu. Nebati, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" dedi.

SHOW TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'un tanıtımında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidinin yapıldığı bir skeç yer almıştı. Fakat son bölümde bu skeç ekranlar gelmemişti. Güldür Güldür'ün bugünkü bölümünde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati konu edildi. Bakan Nebati'nin gündem olan "Gözlerime bakın ne görüyorsunuz?" sorusuna ise skeçte "Mazota zam görüyorum" ifadeleriyle yanıt verildi.

gozlerinizi-isildatacak-yepyeni-bolumumuzle-cumartesi-aksami-20.jpg

"GÖZLERİMDEKİ IŞILTIYI GÖREMEDİM"

Nureddin Nebati yayınlanan skecin ardından bir mesaj paylaştı. Nebati, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN