Show TV'ye tepki yağdı! Güldür Güldür'deki Bakan Nebati skeci yayınlanmadı

Show TV'ye tepki yağdı! Güldür Güldür'deki Bakan Nebati skeci yayınlanmadı

Güldür Güldür Show, sosyal medyadan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin yer aldığı bir skecin tanıtımını paylaşmıştı. Beğeniyle izlenen programın 305'inci bölümü, dün Show TV'de yayınlandı ancak Nebati'nin taklidinin yapıldığı skeç yayınlanmadı. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı kanala tepki gösterdi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür komedi programı, zaman zaman siyasete dair olayları da skeçlerine konu ediyor. Daha önceki skeçlerden birinde CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atışmaları canlandırılmıştı.

Güldür Güldür Show, sosyal medya hesaplarında 305. bölümünde yer alan bir skeç paylaşmıştı. Dün yayınlanması beklenen skeçte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Nebati'nin ekonomi üzerine konuşmalarından bir derleme ekranlara gelecekti. Ancak yayınlanan bölümde bu skeç programda yer almadı.

Skecin kanal yönetiminin müdahalesiyle yayınlanmadığı iddia edilirken, sosyal medyada çok sayıda kullanıcı yaşananlara tepki gösterdi ve açıklama yapılmasını talep etti.

Skeçte, Bakan Nebati'nin Türk Lirası'nın daha fazla değer kaybedemeyeceğini söylemesine, işsizlik ve enflasyon ile ilgili sözlerine atıfta bulunuluyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN