O bankadan ikinci el konuta 500 bin nakit desteği! Konut kredisi için faiz ve taksit tablosu belli oldu

O bankadan ikinci el konuta 500 bin nakit desteği! Konut kredisi için faiz ve taksit tablosu belli oldu

Ev almak isteyen vatandaşlara finansman desteği o kamu bankasından geldi. Kampanya kapsamında 500 bin TL'ye kadar kredi, 120 ay vade seçenekleriyle sunuluyor. İşte, 500 bin TL konut kredisi veren o banka...

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, son dönemde yüksek fiyatlar nedeniyle zorluklarla karşılaşıyor. Konut fiyatlarının düşeceği beklentisi pek olmasa da fiyatların daha da artacağı endişesiyle birçok kişi ev satın almaya acele etmek istiyor.

Haber1965'te yer alan habere göre, ikinci el konutlarda da fiyat artışları yaşanıyor, ancak sıfır konutlara kıyasla daha sınırlı bir artış görülüyor. Sıfır konutlarda artan inşaat maliyetleri fiyatlara yansıtılırken, ikinci el konutlar daha makul fiyatlarla bulunabiliyor. Bu nedenle, ikinci el konutlar için finansman desteği arayışı da artmış durumda.

HALKBANK'TAN 500 BİN TL KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Halkbank'ın ikinci el konut kredisi kampanyası, son dönemde yoğun ilgi görüyor Halkbank'a başvuranlar, düşük maliyetle konut kredisi kullanarak ikinci el ev satın alma imkanı elde edebiliyor.

Özel bankalar tarafından sunulan faiz oranları yüzde 2'leri bulurken kamu bankası olan Halkbank, vatandaşların yeni ev sahibi olabilmesi için yüzde 1,29 faiz oranı üzerinden kredi veriyor.

halkbank-konut-kredisi-basvuru.jpg

Halkbank'ın kampanyasının bir diğer avantajı ise 120 aya kadar vade seçeneğine sahip olması. Bu sayede, kredi borcu aylara yayılarak ödenebilir hale geliyor. Size özel avantajlı faiz oranları sunan konut kredisi ile taksit ödemelerinizi ister aylık eşit taksitlerle, isterseniz kendi belirleyeceğiniz tutarlarla yapabilirsiniz.

HALKBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Halkbank tarafından sunulan hesaplı evim konut kredisine internet bankacılığı ya da Halkbank şubeleri üzerinden başvurabilirsiniz. Başvurular online olarak da yapılabilir. Bankanın sizlerden isteyebileceği belgeleri eksiksiz ve doğru şekilde bankanın şubelerine ulaştırmanız gerekiyor.

HALKBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN