Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a ‘ispat’ paylaşımı: Video ne kadar güzel bir alet değil mi?

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yaptığı "Asla bizim terör örgütleriyle bir araya gelmemiz, kozmik odalarda toplantılar yapmamız, böyle bir şey söz konusu değildir" açıklamarına yönelik 'ispat' videosu ile göndermede bulundu.

28 Mayıs'a cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerine gidilirken adaylar da çalışmalarını sürdürüyor. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, bugün katıldığı Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "TRT'deki açıklamasında bizim terör örgütleriyle görüşmeler yaptığımızdan bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu, bunu ispatlayamazsan namertsin" dedi.

'İSPAT SANA AİTTİR'

Sözlerine devam eden Erdoğan, "Asla bizim terör örgütleriyle bir araya gelmemiz, kozmik odalarda toplantılar yapmamız, böyle bir şey söz konusu değildir. İspat sana aittir" ifadelerine yer verdi

Erdoğan'ın bu sözlerine yönelik sosyal medya hesabından bir video paylaşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Video ne kadar güzel bir alet değil mi?" dedi.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN 'İSPAT' PAYLAŞIMI

Karamollaoğlu, paylaştığı videoda Erdoğan'ın Oslo ve İmralı ile ilgili sözlerini hatırlattı.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN