Doktorlar, göz hastası kadını tedavi etmediği gibi dalga geçti! Gözündeki cisimle yıllardır yaşıyor, çözüm bulamadı

Doktorlar, göz hastası kadını tedavi etmediği gibi dalga geçti! Gözündeki cisimle yıllardır yaşıyor, çözüm bulamadı

Hayatının 58 yılını gözündeki bir taş parçasıyla geçirdiğini söyleyen 66 yaşındaki kadın, birçok doktora gitmesine rağmen doktorların duruma çözüm bulamadıkları gibi kendisine 'deli' gözüyle baktıklarını söyledi. İşte detaylar...

İspanya'da yaşayan Domi adlı kadın, başından geçen ilginç olayla tıp tarihine geçmeyi başardı. 58 yıl boyunca gözünde bir çakıl taşıyla yaşadığını ve doktor gezmesine rağmen kimsenin kendisine inanmadığını dile getiren Domi şimdi yasal şikayette bulunduğunu belirtti. 97 bin dolarlık tazminat (yaklaşık 1 milyon 933 bin TL) davası açan Domi 50 yılı aşkın süredir gözünde bulunan taş parçası için verdiği mücadeleden söz etti.

gozunde-tasla-yasayan-kadin-1.jpg

"DOKTORLAR DELİ OLDUĞUMU DÜŞÜNDÜ"

1965 yılında henüz 8 yaşındayken tarlada oyun oynadığı sırada elindeki çapadan sıçrayan bir taş parçasının gözüne saplandığını ifade eden Domi için zorlu bir süreç başladı. Kimsenin kendisine inanmadığını dile getiren 66 yaşındaki kadın, "20'den fazla doktora gittik. Deli olduğumu düşündüler ve kimse bana inanmadı" dedi.

DOKTORLAR ÇÖZÜM BULAMADI

Mynet'te yer alan habere göre, 14-16 yaşlarındayken gözündeki ağrının şiddetlendiğini söyleyen Domi, tıbbi yardım almak için doktora başvurdu. Herhangi bir sonuç alamayınca 28 yaşında bir kez daha göz doktoruna gittiğini ifade eden Domi, doktorun akıl sağlığını sorguladığını ve psikolojik destek almasını tavsiye ettiğini belirtti.

gozunde-tasla-yasayan-kadin-2.jpg

"TAŞ DEĞİL KİST ZANNETTİLER"

1996 yılında bir göz doktorunun ultrason ve tarama sonuçlarında bir anormallik olduğunu tespit etmesine rağmen taş parçasını kist olarak nitelendirdiğini söyleyen Domi, "Hepsinden ağlayarak çıktım. Sonunda 2019 yılında Madrid'in Badajoz bölgesindeki bir hastanede ameliyat oldum. Sağlık görevlileri gözümdeki taş parçasını bulup çıkarttı" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN