400 TL'lik oyun, üç gün boyunca ücretsiz! Düşük donanımlı bilgisayarlarda FPS keyfi yaşayın

400 TL'lik oyun, üç gün boyunca ücretsiz! Düşük donanımlı bilgisayarlarda FPS keyfi yaşayın

Dijital oyun yapımcıları, kendi oyunlarını tanıtmak amacıyla bazen ücretsiz erişim kampanyası düzenleyebiliyor. Bu sayede oyuncular, oyunu herhangi bir ücret ödemeden deneyebiliyor ya da satın alabiliyor. Steam'de hafta sonuna özel düzenlenen etkinlik kapsamında 'Squad' oyunu, kısa süreliğine ücretsiz oldu. İşte detaylar...

Dijital oyun platformu Steam'de etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Her hafta sonu sevilen bir yapımı ücretsiz erişime açan platformda, şimdi ise popüler FPS oyunu Squad kısa süreliğine bedava oldu.

squad-sistem-gereksinimleri.jpg

SQUAD ÜCRETSİZ NASIL ALINIR?

Shiftdelete'ten Emir Yasin Bolat'ın haberine göre, Steam'de hafta sonuna özel düzenlenen kampanya kapsamında popüler taktiksel birinci şahıs nişancı (FPS) türündeki Squad, 28 Mayıs 2023 gününe kadar ücretsiz erişime açıldı. Oyunu herhangi bir ücret ödemeden, bu tarihe kadar oynayabilirsiniz.

Squad'ı belirtilen tarihe kadar ücretsiz oynayabilmek için öncelikle Steam kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Bunun için buraya tıklayarak oyunun satışa sayfasına gidebilir ve "Squad Oyna" başlıklı bölümdeki "Oyunu Oyna" butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz. Süre sona erdiğinde erişiminizi kaybedeceğinizi belirtelim.

SQUAD SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

Offworld Industires tarafından 2020 yılında piyasaya sürülen Squad, 50 vs 50 olmak üzere toplamda 100 kişiden oluşan çok oyunculu bir savaş oyunudur. İletişim ve takım çalışmasının önemli olduğu bu oyunda oyuncular, farklı rolleri üstlenerek takımlarına katkıda bulunurlar. Örneğin; piyade, keskin nişancı, makineli tüfekçi, sıhhiye görevlisi, teçhizat operatörü veya araç sürücüsü gibi rolleri seçebilmek mümkün.

squad-ucretsiz-indir.jpg

Squad'ın sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Minimum:

* İşletim sistemi: Windows (64-bit)
* İşlemci: Intel Core i serisi / AMD Ryzen serisi – 4 çekirdekten oluşması yeterli
* Ekran kartı: Geforce GTX 960 / AMD Radeon HD 7970 – 4 GB VRAM
* RAM: 8 GB
* Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
* DirectX: Sürüm 11

Tavsiye Edilen:

* İşletim sistemi: Windows 10 (64-bit)
* İşlemci: Intel Core i serisi / AMD Ryzen serisi – 6 çekirdekten oluşması yeterli
* Ekran kartı: Nvidia GTX 1060 / AMD Radeon 570 – 4 GB VRAM
* RAM: 16 GB
* Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
* DirectX: Sürüm 12

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN