Enes Ünal ağladı, ağlattı! En kötü senaryo gerçekleşti, futbol hayatı tehlikede

Enes Ünal ağladı, ağlattı! En kötü senaryo gerçekleşti, futbol hayatı tehlikede

Getafe ile bu sezon harika bir sezon geçiren ve takımını tek başına sırtlayan Enes Ünal sakatlığıyla herkesi üzdü. Real Betis karşısında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Enes Ünal'ın akıbeti belli oldu. İşte detaylar...

İspanya La Liga'nın 36. haftasında Real Betis'e konuk olan Getafe karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak kümede kalma yolunda çok önemli bir adım atarken, maçın henüz 7. dakikasında milli oyuncumuz Enes Ünal, çok talihsiz bir pozisyon yaşadı.

Ön alanda pres yaparken zemine ters bir şekilde basan Enes Ünal pozisyonun ardından acılar içinde yerde kaldı. Sağlık görevlilerinin sahaya girmesinin ardından oyuna devam edebilmek için kendini deneyen Ünal mücadeleye devam edemedi.

ÇAPRAZ BAĞLARININ KOPTUĞUNU AÇIKLADI

Sakatlığının ardından ilk kez Instagram hesabından açıklama yapan Enes Ünal çapraz bağlarının koptuğunu açıkladı.

Yıldız futbolcu, "Herkese merhaba, sizler için kötü bir haberim var. Çapraz bağlarım koptu. Hayat gizemli şekillerde hareket eder. Büyük bir hedef (Getafe'nin ligde kalması) için mücadele ederken, kariyerimde büyük adımlar attığımı hissediyordum, yalan söyleyemem. Benim için büyük bir darbe oldu" ifadelerini kullandı.

Sağ diz çapraz bağlarından ameliyat edilecek Enes'in 6 ila 8 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

enes-unal-sakatlik.jpg

PERFORMANSIYLA BİRÇOK TAKIMIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Getafe'ye 2020 Ağustos ayında yılında transfer olan ve 5 yıllık sözleşme imzalayan 26 yaşındaki Enes, özellikle bu sezonki performansından dolayı transfer iddialarında adı en çok geçen futbolculardan biriydi.

İspanyol basını, Enes'i İtalya'dan Juventus ile İspanya'dan Sevilla ve Atletico Madrid kulüplerinin istediğini iddia ediyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN