O belediye işe alım yapacak! KPSS şartı yok: Başvuru için son günler

O belediye işe alım yapacak! KPSS şartı yok: Başvuru için son günler

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne 65 yeni personel eklenmesi planlandığı duyuruldu. Duyuruyla birlikte, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne hangi pozisyonlar için alım yapılacağı ve başvuru koşullarının ne olduğu halka aktarıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne hangi kadrolar için alım yapılacağı merak konusu. Belediyeye dahil olmayı arzulayan adaylardan hangi nitelikler isteniyor? Belediyeye dahil olmak için başvuru süresi ne zaman doluyor? Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin personel alımıyla ilgili bilmek istediğiniz her şey haberimizin devamında...

BELEDİYE BÜNYESİNE YENİ KİŞİLER EKLENECEK.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne 65 yeni personelin katılacağı haberi paylaşıldı. Bu yeni alım, Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketi bünyesine yapılacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketi'ne katılacak yeni ekip üyelerinin pozisyonları ve sayıları aşağıdaki gibi:

15 Cankurtaran

50 Plaj Görevlisi olmak üzere toplamda 65 personel alınacak.

BELEDİYEYE KATILMAK İÇİN ARANAN NİTELİKLER NELERDİR?

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketi'ne katılmayı hedefleyen adaylardan talep edilen nitelikler şunlar:

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketi bünyesinde çalışmayı arzulayan adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adayların belirtilen pozisyonlarda deneyimli olmaları ve en az gümüş sertifikası sahibi olmaları gerekmektedir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketi'ne personel alımında başvuru yapacak adayların, deneyimli, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek ve ekip çalışmasına yatkın olmaları tercih sebebi olacaktır.

Başvuru yapacak adayların yüksek iletişim becerilerine sahip olması gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen niteliklere sahip olan adaylar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketi'nde Cankurtaran ve plaj görevlisi olarak çalışmayı hedefleyebilirler. Personel alımına başvurmak isteyen adayların, 16 Haziran 2023 tarihine kadar başvurularını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Cankurtaran ve plaj görevlisi alımı için başvurular, Çankaya Mahallesi İstiklal Caddesi No 65-51 kat 4 Mersin/Akdeniz adresine yapılmalıdır.

Belediyeye dahil olma şansını yakalamak isteyen tüm adayları, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kapılarını aralamak için son başvuru tarihine dikkat etmeleri konusunda uyarıyoruz. Fırsatları değerlendirmek ve kendinizi geliştirmek için belirlenen süre zarfında harekete geçmenizi öneririz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN