O belediye ücretsiz mutfak tüpü dağıtacak! Başvurular açıldı: Tanesi 365 TL'ye dayanmıştı...

O belediye ücretsiz mutfak tüpü dağıtacak! Başvurular açıldı: Tanesi 365 TL'ye dayanmıştı...

Son yılların en çok fiyat artışına giden ürünlerinden birisi olan tüp fiyatlarında artış devam ediyor. Tüp fiyatlarında yaşanan artış ile birlikte 12 kilogramlık ev tüğüne destek projeleri açıklanmaya başladı. Yapılan açıklama ile birlikte o belediye tarafından başvuru yapanlara ücretsiz 12 kilogramlık ev tüpü verileceği açıklandı. İşte bedava tüp veren o belediye...

TÜP KULLANICILARINA MÜJDE!

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve ekonomik sıkıntılar ile birlikte ürün fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Pandemi dönemi ile birlikte başlayan yükselişin ardı arkası kesilmiyor. Neredeyse her geçen gün güncellenen ürün fiyatları ile birlikte küresel bir ekonomik sıkıntı içerisinde yer alıyoruz.

Enflasyona karşı mücadele kapsamında gelen ürün zamlarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından destek ödemeleri ile hanenin omzuna binen yük hafifletiliyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte zamlanan tüp fiyatları da destek ödemesi kapsamında yer aldı. Ocak ayı ile birlikte 2 ayrı zam ile tüketicinin omzuna binen 12 kilogramlık mutfak tüpünün fiyatı 365 TL'ye kadar yükseldi.

Önceki yıllara göre talebinde büyük bir düşüş yaşayan tüp, doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte kullanımı her geçen gün azalmaya devam ediyor. Tüp fiyatlarında yaşanan zamlı süreç ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından destek açıklaması geldi.

tup-gaz.jpg

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜP DAĞITIYOR!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak olan tüp desteğine dair sözler verildi. Yapılan açıklama ile birlikte mutfak tüpü verilecek. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama ile birlikte duyuruda bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi ücretsiz ev tüpü vereceğine dikkat çekti.

İhtiyaç sahibi hanelere verilecek olan tüp desteği için başvuru yapılması gerektiğini belirtti. Başvuru için Ordu Büyükşehir Belediyesi resmi internet sayfasını ziyaret etmeniz gerekir.

mutfak-tuplerine-kara-kara-dusunduren-zam-tupler-de-zamdan-nasibini-aldi-iste-guncel-tup-fiyatlari-7692.jpg

GÜNCEL MUTFAK TÜPÜ FİYATLARI!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan tüp desteği ile birlikte Ordulular tarafından tüp fiyatları merak konusu oldu. Merak edilen tüp fiyatlarına dair araştırmalar başladı. Markadan markaya ve ilden ile değişen tüp fiyatları ortalama olarak 360 TL'ye satılıyor. Peki güncel 12 kilogramlık mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyatlar;

  • Aygaz güncel mutfak tüpü fiyatı: 365 TL
  • İpragaz güncel mutfak tüpü fiyatı: 360 TL
  • Bizimgaz güncel mutfak tüpü fiyatı: 360 TL
  • Milangaz güncel mutfak tüpü fiyatı: 360 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN