O bölgede tatil yapacaklar yandı! Meteoroloji o bölgeleri uyardı: Sabah saatlerinden itibaren başlayacak

O bölgede tatil yapacaklar yandı! Meteoroloji o bölgeleri uyardı: Sabah saatlerinden itibaren başlayacak

Kurban Bayramı tatilini o bölgelerde yapacaklar yandı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden uyarı geldi. Günün ilk saatlerinde başlayacak ve gün boyu devam edecek...

Meteorolojiden gelen uyarı o bölgede tatil yapacakları tadını kaçıracak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kuvvetli rüzgarlar beklenen bölgeleri sıraladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz'in doğusu ile Doğu Karadeniz'de fırtına uyarısında bulundu. Yapılan açıklamaya göre, her iki bölgede de günün ilk saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgarlar bekleniyor.

BATI KARADENİZ'DE FIRTINA UYARISI

Batı Karadeniz'in doğusunda, rüzgarın bugün sabahın erken saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) esmesi öngörülüyor. Fırtınanın bugün akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Bölgedeki vatandaşların ve denizcilerin, olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları önemle vurgulanıyor.

DOĞU KARADENİZ'DE KUVVETLİ RÜZGARLAR

Doğu Karadeniz'de ise, rüzgarın bugün sabah saatlerinden itibaren batı kesimlerinde başlayarak zamanla genelinde batı ve kuzeybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, akşam saatlerinde bölgenin doğusunda, gece saatlerinde ise batısında etkisini yitirmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN